Wiresh & Anisha’s Hindoestaanse bruiloft | Trouwfotografie Den Haag

Wiresh & Anisha’s Hindoestaanse bruiloft | Trouwfotografie Den Haag

Hindoestaanse bruiloft in Den Haag

In 2016 hebben we superveel fantastische bruiloften mogen fotograferen. Een van de bruiloften was de Hindoestaanse bruiloft van Wiresh & Anisha in het Opera Zalencentrum in Den Haag.

Vaak als wij benaderd worden door bruidsparen, is het vaak de bruid die al onze series kent en de bruidegom hier vaak wat minder onderzoek naar heeft gedaan. In dit geval was het anders. Niet alleen Anisha was onder de indruk van onze foto’s, ook Wiresh was al helemaal fan. Al snel kwam ik er achter dat Wiresh ook een affiniteit had voor bruidsfotografie en bruidsvideografie.

Dit zou een familie zijn die wij nog heel vaak zouden tegenkomen. Niet alleen Anisha & Wiresh hadden ons namelijk geboekt voor hun bruiloft, ook haar zus Washni had ons geboekt. Zij zou een maand daarna trouwen.

Bij Wiresh thuis was het feest!

Linda Bouritius (mijn secondshooter) en ik begonnen bij Wiresh thuis. Wiresh werd daar traditioneel aangekleed door zijn familie. Dit gebeurde tijdens een traditionele feest met de ”londa ke nach” Varun / Kajal. Vanuit de traditie is een van de mannen verkleed als een vrouw en zet daarmee het feest.
Zowel Wiresh als Anisha, komen uit een warme familie. Dit was te merken, de liefde en solidariteit aan beide kanten van de familie, gaf ons kippenvel.

Naast alle mooie mensen, prachtige kleding, liefde, werd er ook veel emoties getoond.
Vidjay, onze andere secondshooter begon bij Anisha en wachtte ons en de aankomst van de stoet op.

Heerlijk ontspannen!

Toen wij in de zaal Opera arriveerde, nam Vidjay de fotografie van de bruidegom en zijn familie even van ons over. Linda en ik installeerde onze spullen en zochten Anisha op. In de bruidskamer troffen wij een zeer ontspannen bruid, die rustig aan het genieten was van haar Red Bull. Waar haar familie zich met van alles bezig hield, zat Anisha rustig ontspannen te chillen.
Anisha was zich rustig aan het voorbereiden en wij waren haar rustig aan het fotograferen. Na de voorbereiding heb ik nog wat portret en detail foto’s gemaakt en was het tijd voor de hindoestaanse bruiloft.

Feest, emoties en vooral ook heel veel liefde!

De bruiloft zelf was werkelijk prachtig. Naast de prachtige Mandap (tempel) en alle kleuren, werden er ook veel emoties getoond. Het bleef prachtig om te zien hoe liefdevol de familie leden met elkaar omgingen. Anisha’s gezin bestaat naast haar ouders, uit een zus en nog 2 jongere broertjes. Keer op keer zagen we ze omhelsd naar het bruidspaar kijken.
Een hindoestaanse bruiloft eindigt vaak met een spectaculair feest, en ook hier was dat het geval! Het feest was druk, chaotisch en daarom ook echt zoals een hindoestaanse bruiloft hoort te zijn.
Wij hebben flink genoten en hopen dat jullie dat ook doen bij het zien van de onderstaande foto’s.

Kamera Express

Dit stel is 2 keer getrouwd. Een keer op zijn hindoestaans en een keer volgens de Nederlandse wet. Ook deze foto’s gaan geblogd worden. Ashvin heeft van Canon en Kamera-Express, de mogelijkheid gehad om de nieuwe Canon 5D Mark4 als eerste te reviewen, tijdens de loveshoot van dit stel. De camera was op dat moment nog niet uit. De review ervan kan je hier zien.

Trouwfotografie Den Haag: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Opera Zalencentrum Den Haag

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.