Feestelijke bruiloft in Kasteel Duivenvoorde, Voorschoten

Een jaar vol met bruiloften

Wij hebben maar liefst 60 bruiloften gefotografeerd in dit jaar en alle bruiloften waren stuk voor stuk fantastische bruiloften! Vanwege tijdsdruk kunnen wij niet alle bruiloften bloggen en hebben wij besloten om in ieder geval wel de helft hier van te bloggen!

Een van de bruiloften die al een tijd klaar staat om te bloggen is de wettelijke bruiloft van Wiresh & Anisha. Dit stel is getrouwd in Kasteel Duivenvoorde.

De shoots vonden plaats op wel hele vette locaties, zoals:

  • De Methaal Kathedraal in de Meern,
  • Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten,
  • het Maximapark in De Meern,
  • en Opera / Allians in Den Haag.

Wiresh & Anisha trouwen in Kasteel Duivenvoorde

Over Wiresh en Anisha kan ik heel veel vertellen. Ik heb dit stel al 5 keer achter elkaar meegemaakt! Namelijk op hun hindoestaanse bruiloft (zie deze blog), de after wedding shoot en 2x op de bruiloften van de zus van Anisha, welke een maand later plaatsvond.

Dit stel is echt fantastisch en zijn inmiddels goede vrienden van mij geworden! Over dit bruiloft kunnen wij kort, maar krachtig zijn!

Wij (Jeanine, Nancy en ik) hebben echt heerlijk genoten! Wat een fantastische stel en wat een heerlijke familie! Een grote solidariteit waarbij blijdschap met vreugde en emotie afgewisseld werd.  Hoe dit stel verder is, kunnen jullie lezen in het vorige blog.

Kasteel Duivenvoorde

Het was voor mij voor het eerst dat ik een bruiloft mee maakte in Kasteel Duivenvoorde met een hindoestaans stel. Nederland heeft fantastische trouwlocaties! Veel mooie locaties zijn helaas niet altijd geschikt voor hindoestaanse stellen, omdat de families simpelweg vaak te groot zijn.

Vaak hebben de locaties maar de mogelijkheid tot max 80 man. Hoe Wiresh en Anisha dit hebben geregeld, durf ik niet te zeggen! Maar aan de familie foto’s te zien, waren het volgens mij meer dan 80 mensen 😉

Canon Nederland & Kamera Express

JEEEJ! TOTAALFOTOGRAFIE mocht als eerste in Nederland de destijds nieuwste Canon 5D Mark4 testen en reviewen! De camera werd geleverd door Canon Nederland en de review werd gemaakt door de foto/video gigant, Kamera-Express.

Deze video is hier te zien. Het was natuurlijk erg fijn dat de review plaatsvond tijdens de after wedding shoot van Wiresh & Anisha! Zo kon ik hem direct live uitproberen, in een setting zoals ik dat gewend was!

Mooie auto’s

Als autoliefhebber kon mijn dag niet stuk! Dit stel had voor dag 1 de prachtige Aston Martin Vanquish en voor dag 2 een schitterende Jaguar F-type!

De Jaguar werd geregeld door videograaf Eric van Vuuren! Inmiddels schrijf ik al weer te veel en is het nu tijd voor de foto’s 🙂

Wil je ook dit soort trouwfoto’s?

Home » Portfolio & Blog » Feestelijke bruiloft in Kasteel Duivenvoorde, Voorschoten