Winnaar De TOP Trouwfoto Awards 2014 Bruidsfotograaf TOTAALFOTOGRAFIE

Ohhh mijn GOD, ik kan het gewoon niet geloven!

Ik ben gewoon winnaar van DE TOP Trouwfoto Awards 2014 (Bruidsfotograaf TOTAALFOTOGRAFIE)!!!

DE TOP is in Nederland het grootste bruidsfotografen collectief. Het doel van de top is om een gezonde markt voor trouwfotografie te creëren door professionaliteit te bevorderen voor de best mogelijke communicatie tussen fotograaf en klant.
In de praktijk werkt het zo dat wij voornamelijk veel informatie delen en kennis uitwisselen. De TOP is toegankelijk voor de meeste trouwfotografen met de juiste instelling en website.
Inmiddels ben ik al een tijd actief in DE TOP. Toen er dit jaar weer een wedstrijd werd gehouden had ik besloten om mee te doen. De foto die ik gebruikt had was de trouwfoto uit de bruidsreportage van Gamze & Raqieb.

Toen ik met deze foto meedeed had ik niet verwacht dat ik zou winnen. De foto’s die over het algemeen ingezonden werden zagen er journalistieker uit. De wedstijd werkt als volgt. Elke bruidsfotograaf mag 1 foto inzenden. In de praktijk zijn dat er meer dan 100. Na de deadline mogen alle fotografen de foto’s like’n die zij leuk / mooi vinden. De collega fotografen bepalen dus uiteindelijk zelf wie de winnaar word.
Toen ik door Isabel Hattink geattendeerd werd dat ik hoog stond in de lijst, kon ik dat niet geloven.

Om 00.00 werd ik door Jamy Vodegel aangesproken dat ik de winnaar was. Direct daarna begonnen (zondag nacht dus) al de felicitaties van mijn lieve collega fotograferen binnen te stromen. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven…

de top trouwfoto award 2014

 

Check hier de andere inzendingen:

de top trouwfoto award 2014

de top trouwfoto award 2014de top trouwfoto award 2014de top trouwfoto award 2014de top trouwfoto award 2014

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.