Jeanine Schuil |nieuwe medewerker bij TOTAALFOTOGRAFIE

Ik wil mij graag even voorstellen omdat ik de nieuwe fotograaf ben bij TOTAALFOTOGRAFIE. Hier ga ik het komende half jaar werken als 2e fotograaf.

Mijn naam is Jeanine Schuil , 21 jaar en ik kom uit Zwijndrecht.
Fotograferen vind ik heerlijk, het is wat ik het allerliefste doe en waar ik elke dag mee bezig ben.

Zelf fotografeer ik al een lange tijd en ben ik vorig jaar met mijn eigen bedrijf begonnen,  mijn stijl kan je omschrijven als fris, kleurijk & spontaan wat ook aansluit op de stijl van TOTAALFOTOGRAFIE.

Ik fotografeer de loop van het leven en alle bijzondere momenten vind ik mooi om vast te leggen zoals: Loveshoots, bruiloften, zwangerschappen, newborns , kids & gezinnen.

Ik vind dit allemaal ontzettend leuk om te fotograferen maar bruidsfotografie spreekt mij toch wel het meeste aan. Je maakt veel mee en zo een dag is veelzijdig. 

Bruidsfotografie is een van de moeilijkste takken binnen de fotografie. Ik denk dan ook dat ik bij TOTAALFOTOGRAFIE veel kan leren.

TOTAALFOTOGRAFIE is hiervoor de ideale werkplek,  Ashvin Ghisyawan fotografeert ontzettend veel bruiloften en kan mij veel leren.

TOTAALFOTOGRAFIE springt er voor mij tussen al de andere bruidsfotograferen in Nederland wel echt uit, niet alleen zijn foto’s zijn geweldig maar ook vind ik het super leuk dat hij zoveel verschillende culturen fotografeert. Ik vind andere culturen heel interessant dus maakt deze werkplek het dubbel zo leerzaam!

 Ik weet zeker dat ik in de komende 5 maanden veel ga leren als bruidsfotograaf.

Dank aan Ashvin die mij deze werkplek aanbied!

werken bij totaalfotografie

werken bij totaalfotografie

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.