Warshad & Zientat trouwen voor een 2e keer

Trouwen voor de 2e keer?

 

Ja ja! Jullie lezen het goed. Dit stel trouwt voor de 2e keer! Hun eerste bruiloft vond een aantal weken geleden plaats in Purmerend (klik hier). Dit betrof de wettelijke huwelijk. Warshad en Zienat hebben Surinaamse – Islamitische roots en besloten ook om cultureel te trouwen. Hun Nikah, ofwel Islamitische huwelijk vond plaats in Amsterdam en daar gaat deze blog over.

 

Het bruidspaar

 

Tja… wat kan ik nog over dit fantastisch stel zeggen. Dit was alweer de 5e keer dat ik ze mocht fotograferen. Naast hun prewedding, wettelijke bruiloft, Canon Workshops, nu ook hun Islamitische bruiloft. Dit bruidspaar en ik hebben zo een goede klik, dat niets te gek is. Inmiddels zijn zij zo gewend aan mijn camera dat ik alleen hoef te wachten en te klikken.

 

De bruiloft

 

De bruiloft vond plaats in de bekende zaal de Koning in Amsterdam. Een zaal, waar ik zelf al zeker 60 bruiloften heb. Voor mij dus bekend terein.
de bruiloft was zelf een Nikah, ofwel een Islamitische bruiloft.
Voorafgaand hebben wij in de buurt nog een aantal toffe foto’s gemaakt. Na de ceremonie was er flink feest en voor mij als fotograaf dus dolle pret!
Ik kende de familie inmiddels al en iedereen voelde zich vertrouwt met mijn camera, waardoor ik de maximale vrijheid had.

De bruiloft was zeer spectaculair. Ik kan nog zoveel schrijven over de bruiloft, maar ik denk dat het nu tijd is voor de trouwfoto’s 🙂