Warshad & Zienat – Trouwen in Villa Clementine in Purmerend

Jeetje! Dit stel hebben wij in een korte tijd maar liefst 5x mogen fotografen! 1x voor hun preweddingshoot, hun wettelijke bruiloft, hun Islamitische bruiloft en 2x voor de Canon Experience Days 2018 in Antwerpen! Vandaag zijn ze getrouwd in Villa Clementine in Purmerend. Een locatie waar iedereen wel zou willen trouwen!

 

Het bruidspaar

Warshad en Zienat zaten twee jaar geleden op mijn bank. Zo lang geleden hadden zij mij al geboekt.
Wij hadden direct een klik en vertrouwen was voor hun belangrijk om mij als fotograaf te boeken. Dit stel was zo enthousiast en blij! Echt een TOTAALFOTOGRAFIE stel. Op een of ander manier zijn al mijn bruidsparen druk, levendig, uitbundig maar ook zeer spontaan! Precies zoals ik dus ook ben!
De bruiloft twee dagen lang plaatsvinden. Ik wist toen nog niet dat zij mij ook zouden boeken voor hun prewedding en dat zij uiteindelijk het gezicht zouden zijn bij mijn Canon Workshops.

Trouwen in Villa Clementine in Purmerend

 

De bruiloft en Villa Clementine

Warshad en Zienat wilde trouwen op een mooie locatie! Zij hebben toen Villa Clementine  gevonden. Werkelijk een fantastische locatie. Classy, veel daglicht en een waanzinnige inrichting. Normaliter zijn dit soort locaties niet geschikt voor bruiloft uit deze grote culturen omdat ze vaak niet gemaakt zijn voor massa’s mensen. Hoe dit stel het voor elkaar had gekregen durft ik niet te zeggen. Maar er was plek voor iedereen. De locatie heeft naast indrukwekkend mooie kamers ook een supermooi buiten gedeelte.
Wij waren blij dat de bruiloft binnen plaats vond want het was maar liefst 30 graden!

De voorbereidingen

Ik begon zelf ‘s ochtends bij Zienat thuis en mijn secondshooter Sunny begon bij Warshad thuis. Bij Zienat was het erg warm en zeker 30 graden buiten, maar erg gezellig. In alle ontspannenheid kon zij zich voorbereiden en wij konden daardoor in alle ontspannenheid onze foto’s maken. Volgens Sunny was het bij Warshad thuis een groot familiegebeuren en dat is kenmerkend voor Surinaamse bruiloften. Het stel ging beiden in de visagie en zagen er echt uit als modelbruidsparen!

 

Geen feest! (Of toch wel?)

De trouwceremonie was echt supermooi! Zo waren er veel emoties maar was er ook superveel humor wat kenmerkend is voor dit stel en hun familie.
Na de ceremonie hebben wij nog wat foto’s gemaakt en was het klaar voor nu!
Wij konden ons daarna rustig voorbereiden want de dag daarna vond het ceremoniële Islamitsche bruiloft plaats. Dit stel is al erg mooi, maar met hun traditionele hindoestaanse kleding hebben ze ook bij de Canon workshops veel in de picture gestaan! Het ceremoniële bruiloft vond plaats in de bekende zaal de Koning in Amsterdam met een zeer indrukwekkend feest!
Hou mijn website en instagram in de gaten voor dag twee van deze bruiloft!

 

Menu