Een professionele trouwfotograaf belangrijk?

Waarom een professionele trouwfotograaf?

De trouwdag is een dag in jullie leven die je maar een keer hoopt mee te maken. Daarom is het aan te raden dat de foto’s, als blijvende herinnering aan deze dag, door een professionele fotograaf worden genomen. Deze fotograaf weet als geen ander hoe hij de mooiste momenten kan vastleggen. Hij let bijvoorbeeld op de details van versieringen en maakt macro foto’s van jullie trouwringen.

Vertrouwen

Voordat je ons gaat boeken vinden wij het belangrijk om te weten wie jullie zijn en dat jullie ook weten wie wij zijn. Vertrouwen is voor ons heel belangrijk. Als jullie ons vertrouwen met dat jullie 100% jullie zelf mogen zijn op jullie grote dat, beloof ik jullie de mooiste en meest realistische trouwfoto’s ooit!

Een professionele trouwfotograaf investeert

Een professionele trouwfotograaf werkt met dubbele body’s, objectieven, flitsers, batterijen, geheugenkaartjes et cetera. Stel dat er iets mis gaat met één van die onderdelen, dan kan hij gewoon door blijven gaan met foto’s maken met behulp van zijn reserve onderdelen.

Ook als de fotograaf onverwachts ziek wordt of door één of andere reden wordt verhinderd en niet op jullie bruiloft aanwezig kan zijn, heeft hij altijd een back-up fotograaf die wél aanwezig kan zijn op jullie bruiloft. Deze fotograaf fotografeert ongeveer in dezelfde stijl, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de foto’s. De bewerking wordt dan uiteraard wel uitgevoerd door de fotograaf die jullie ingehuurd hebben.

Van alle foto’s wordt een back-up gemaakt op harde schijven. Dit om de foto’s veilig te stellen: wat er ook gebeurt (bijvoorbeeld gecrashte pc), de foto’s, waar jullie trouwalbum uit ontstaat, is veilig.

Plotselinge veranderende omstandigheden

Ben je bang dat het slecht weer wordt op jullie bruiloft? Geen nood! De bruidsfotograaf helpt jullie met het zoeken naar een locatie die bij jullie past, waar ook tijdens regenbuien een mooie trouwreportage gemaakt kan worden. Vaak heeft de fotograaf al heel wat locaties achter de hand voor de verschillende stijlen. TOTAALFOTOGRAFIE heeft zelfs ook ervaring om trouwshoots in de regen te doen! Ook ons apparatuur is hier op aangepast.

Intakegesprek

Voor de bruiloft wordt er eerst een gesprek gevoerd, waarbij jullie je eigen wensen aan kunnen geven en wordt jullie dag volledig doorgenomen. TOTAALFOTOGRAFIE kan tips geven als het gaat om de planning voor die dag.

De beste leveranciers

De professionele bruidsfotograaf weet als geen ander de allerbeste leveranciers voor albums en ouderalbums. Dit kan helemaal naar jullie eigen smaak worden aangepast (model, kleur enzovoorts). Ook qua vormgeving van het album zal het helemaal goed komen. Tijdens een kennismakingsgesprek zal hij wat voorbeeldalbums meenemen en zodat jullie deze kunnen bekijken en jullie voorkeur uit kunnen spreken.

De investering waard

Het is dus helemaal zo gek nog niet om geld in een professionele fotograaf te steken. Als jullie later ouder zijn, genieten jullie nog steeds van het feit dat er professionele foto’s zijn gemaakt op jullie trouwdag en je laat nog steeds met trots het fotoalbum aan iedereen zien! Kortom: met een professionele bruidsfotograaf kun je onbezorgd genieten van jullie speciale dag!

Als jullie de ervaring willen lezen van bruidsparen die TOTAALFOTOGRAFIE als professionele fotograaf hebben geboekt voor hun bruiloft, kunnen jullie deze hier lezen: referenties

totaalfotografie - professionele trouwfotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *