Turkse Loveshoot & Zwangerschap shoot in Vleuten – Sami & Servet

Jaren geleden had ik een van mijn eerste Turkse bruiloften. Dat was de bruiloft van Sami & Servet in Kasteel de Haar. Dit koppel woonde toen nog in Vleuten.
Ik ben dit koppel al een paar eerder tegen gekomen bij andere bruiloften en elke keer gaven zij aan dat zij mij graag nog een keer wilde boeken voor een loveshoot. Helaas heeft Servet in de tussentijd ook een zwaar auto ongeluk gehad waarvan haar herstel heel lang duurde. Gelukkig gaat het nu heel wat beter en is zij bijna weer de oude!

Een aantal jaren later werd ik gebeld met het fantastische nieuws dat Servet zwanger is! Servet wilde een zwangerschap shoot combineren met een loveshoot. Nu doen wij niet zo heel vaak zwangerschap shoots maar in combinatie met een loveshoot leek dit ons geweldig! Daarnaast zijn Sami & Servet echt een superlief stel die elke fotograaf wel graag zou willen fotograferen. Wij vonden dit een eer!

Betreft de locatie hadden Sami & Servet het nieuwe Maximapark in Vleuten / Utrecht uitgekozen. Toen wij een aantal jaren geleden dit koppel hadden gefotografeerd, bestond de locatie nog niet.
Loveshoots fotograferen wij vaker. Een loveshoot is een fotoshoot waarbij het bruidspaar zich door een professionele fotograaf laat fotograferen en waarbij de liefde tussen beiden duidelijk te zien is. Eigenlijk is het een soort van trouwshoot maar dan niet op de bruiloft dag.

Voor mij was het weer een hele aparte ervaring om na zoveel jaar weer een shoot te doen met een koppel die ik eerder voor mijn lens heb gehad. Het was direct te zien dat Sami en Servet direct alle vertrouwen in mij hadden en zelf met initiatief kwamen. Dit maakte de fotografie wel erg makkelijk! Sami & Servet zijn superblij met de foto’s en inmiddels worden de foto’s al veel gedeeld onder de vrienden en familie!

Ik hoop dit stel nog vaker tegen te mogen komen want wat een fantastische mensen zijn dit.

Update: Servet is 13-10-15 bevallen van een prachtig dochtertje!

 

Turkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark VleutenTurkse loveshoot Maximapark Vleutenzwangerschap shootzwangerschap shootzwangerschap shootzwangerschap shoot

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.