Turkse bruiloft – Sibel & Engin – Kasteel Duivenvoorde & Huis ter Duin

Turkse bruiloften

Woeehaa! Nu het zomerseizoen afgelopen is, begint voor ons het winterseizoen. In deze periode beginnen voor ons de Turkse bruiloften. Onze eerste Turkse bruiloft voor dit jaar is van Sibel & Engin. Turkse bruiloften zijn waanzinnig leuk en staan bekend om solidariteit. Het feest begint vaak al op straat en zowel jong als oud dansen mee!

Het stel en de bruidsfotografen

Sibel & Engin zijn een fantastische leuk, spontaan en gezellig stel. Bij het zien van mijn foto’s wisten zij direct dat zij mij als fotograaf wilden. Helaas hadden wij die dag nog een bruiloft staan waardoor ik zelf moest pendelen tussen twee bruiloften. Mijn secondshooters Sunny & topfotograaf en naamgenoot Ashwin van Ashwin Bihari fotografie stonden klaar om deze bruiloft te fotograferen, terwijl Nancy & Vera de ander bruiloft mochten fotograferen. Ik heb zelf een groot gedeelte van deze bruiloft zelf kunnen fotograferen aangezien de andere bruiloft wat later plaatsvond.

Het begin

De bruiloft begon bij Sibel thuis. Sibel werd thuis opgemaakt en kort daarna kwam er een dikke Rolls Den Haag ingereden met niemand minder dan haar aanstaande Engin. Sibel werd traditioneel opgehaald, dat betekend dat toen Engin de juiste prijs hij had betaald, eerst mee moest doen aan de bekende volksdans ofwel Halay, compleet met Davul & Zurna, ofwel trom en trompet.

De ceremonie in Kasteel Duivenvoorde

De wettelijke ceremonie vond plaats in Kasteel Duivenvoorde. Een van onze favoriete Kasteel achtige locaties in de randstad. Het was lekker weer, dus besloot het bruidspaar om buiten te trouwen. Voor ons fantastisch omdat wij dan minder zichtbaar te werk kunnen gaan en veel meer bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast kunnen wij als professionele bruidsfotografen ook creatiever spelen met licht.
Na de ceremonie heb ik nog wat foto’s gemaakt met het bruidspaar, welke daarna overgenomen werd door mijn secondshooters Sunny & Ashwin.

Het feest in Huis ter Duin in Noordwijk

Na de shoot en borrel, was het tijd om naar de volgende locatie te gaan. Het diner en feest vond plaats in Huis ter Duin in Noordwijk. Een supermooie exclusieve en bekende locatie aan het Noordwijkerstrand.
De openingsdans van dit stel was een van de vetste openingsdansen die wij hebben meegemaakt, van mooi schuivelen tot spectaculaire breakdance stukken. Na de openingsdans werd er tot het einde flink feest gevierd.

Afterweddingshoot

Helaas konden de twee dochters van Engin niet aanwezig zijn op deze bruiloft, waardoor wij ook een afterweddingshoot hebben gedaan. De laatste foto’s zijn van de afterweddingshoot

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.