Turkse bruiloft fotograaf – Hotel des Indes – Den Haag – Opera Den Haag

Gamze en Raqieb, je hoort het al! Twee hele bijzondere namen. Gamze & Raqieb gingen namelijk trouwen en dit zou een echte ”Fusion bruiloft” worden.

Je ziet het misschien zelfs al, Raqieb is Surinaams en Gamze is Turks! Nu is het zo dat ik ontzettend veel van multi culturele bruiloften hou en helemaal van gemixte bruiloften. Want zeg eerlijk, hoe mooi is het als verschillende culturen met elkaar verenigen! Als fotograaf was ik deze combinatie nog niet tegen gekomen.

Enig tijd geleden is dit bruidspaar bij mij langsgekomen. Ze maakten mij hun wensen kenbaar. Heel duidelijk en ik kon me er helemaal in verplaatsen. Hoe mooi, hoe romantisch! Voor mij is het maken van een perfecte reportage veelal pas mogelijk als ik de perfecte afstemming tussen de wensen van het bruidspaar enerzijds en mijn daardoor geprikkelde enthousiasme anderzijds. En dat was bereikt.

De Turkse bruiloft begon voor mij bij Gamze thuis in Den Haag zuid. Terwijl zij werd opgemaakt, werd het al steeds drukker en voor ik het wist barste het feest buiten al los. Gamze had overigens de prachtigste trouwjurk aan die ik ooit in mijn hele leven heb gezien!

Raqieb kwam aan in de geweldige limo van Romantic Cars. Toevallig ken ik de ik de chauffeur Heraldo. Heraldo zette dan meteen zijn auto goed zodat  wat foto’s kon maken. Na dat de Turkse trouwceremonie was geweest (waarbij de bruid van haar broer een rode lint om krijg) vertrokken wij naar Raadhuis de Pauw in Wassenaar, waar de wettelijke ceremonie zou plaatsvinden. De ceremonie was erg mooi en ik heb dan ook veel tranen van blijdschap gezien.

Na de ceremonie hebben we nog wat foto’s in de Prinsessentuin gemaakt. Dit is een prachtig stukje natuur op het zelfde terrein in Wassenaar. Na deze foto’s hebben we nog wat foto’s gemaakt in Hotel des Indes en daarna was het al weer tijd om aan te komen in de zaal. Ook dit was voor mij bekend terrein, namelijk zalencentrum Opera / Alians. Een van de mooiste zalen in Den Haag. Het was voor mij weer nieuw om te zien dat er na de entree direct een openingsdans plaatsvond. En wat voor een! Met een van mijn favoriete liedjes, ”I can’t help, falling in love with you”.
Daarna was het tijd om te eten en feesten. Jong, oud, man, vrouw, iedereen danste erop los! Voor mij was het indrukwekkend om te zien hoe Gamze met haar geweldige jurk helemaal los ging!
Ik heb het vaker gezegd, maar zal het nog een keer zeggen, Turken weten echt hoe je moet feesten!

Check de foto’s hieronder en als je de serie leuk vind mag je natuurlijk een comment achterlaten 🙂

 

turkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft in den haagturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograafturkse bruiloft fotograaf

bruidsduivenbruidsduiven

raadhuis de pauwraadhuis de pauwraadhuis de pauwprinsessentuinprinsessentuinprinsessentuinprinsessentuinhotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografie

hotel des indes bruidsfotografie

hotel des indes trouwshoothotel des indes trouwshoot

hotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografiehotel des indes bruidsfotografietrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliancetrouwen opera aliance

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.