Trouwreportage Museumplein in Amsterdam, Turks & Afghaans koppel

Door bruidsfotograaf TOTAALFOTOGRAFIE

De trouwreportage van Buket & Bilal op het Museumplein in Amsterdam. Een gemixte (fusion) bruiloft tussen een Turk en een Afghaan.

Twee jaar geleden heb ik de verloving gefotografeerd van Arzu en Gokhan. Een supertof Turks stel. Na de verloving heb ik ook nog de trouwreportage van ze kunnen maken in het bekende Maximapark in Utrecht. Tijdens deze shoot gaf Gokhan aan dat zijn zusje Buket ook zou gaan trouwen en mij zou benaderen.

Buket is Turks en woonde gewoon in Amsterdam. Bilal is Afghaans en komt uit Duitsland. Buket zou na de bruiloft ook emigreren naar Duitsland.
Tijdens de intake had ik direct een klik. Buket kende ik inmiddels al van de bruiloft en verlovingsfeest van haar broer. Ook met Bilal klikte het meteen. Een super spontane en enthousiaste man.

Kort voor het huwelijk hebben we afgesproken om de shoot op het museumplein te doen. Ik heb hier nog nooit eerder gefotografeerd en was benieuwd hoe het zou gaan. Wat een geweldige plek voor een trouwreportage! Een absolute aanrader voor fotografen die nog leuke fotografie plekken zoeken in Amsterdam

Zie hoe gelukkig dit stel is 🙂

 

trouwreportage museumplein amsterdam, turks en afghaans fotografietrouwreportage museumplein amsterdam, turks en afghaans fotografietrouwreportage museumplein amsterdam, turks en afghaans fotografietrouwreportage museumplein amsterdam, turks en afghaans fotografietrouwreportage museumplein amsterdam, turks en afghaans fotografiebruidsreportage museumplein amsterdam, turks en afghaans fotografiebruidsreportage museumplein amsterdam, turks en afghaans fotografiebruidsreportage museumplein amsterdam, turks en afghaans fotografiebruidsreportage huwelijksreportageturk met een afghaanturk met een afghaanturk met een afghaan

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.