Trouwfotografie Chinese bruiloft in Rotterdam – Stadhuis Lommerijk

En dan was het zo ver! Ik mocht met collega Mark Daams een keer mee. Mark is een collega bruidsfotograaf van mij welke ook aangesloten zit bij We Love Weddings. Ik ben ontzettend gecharmeerd van zijn trouwfotografie stijl en afwerking. Ik wilde dan ook heel lang een keer mee. Tijdens de Professional Imaging gaf Mark aan een geweldige Chinese bruiloft te hebben waar ik als 2e fotograaf mee mocht. Voor mij een geweldige kans om een keer van Mark een aantal nieuwe dingen te leren.

Tijdens deze bruiloft heb ik de mogelijkheid gehad om wat nieuwe dingen uit te proberen die ik normaal niet kan doen. Zo heb ik wat meer met mijn groothoek lens gedaan, welke normaliter vaak gewoon in mijn tas blijft. Mark en ik waren goed op elkaar afgesteld en tijdens de shoots hebben wij beiden vanuit onze eigen werkwijze / stijl een aantal vette foto’s gemaakt tijdens deze trouwreportage.

Het bruidspaar was een supertof stel. De bruidspaar heet LingEng en Edward. Het was grappig dat Edward mij herkende van andere bruiloften. Voor mij was ook het echt tof om zelfs op een Chinese bruiloft nog wat bekenden te zien. De bruiloft begon voor ons bij LingEng thuis waar zij opgehaald werd door Edward. Na de bekende Thee ceremonie was het tijd om naar stadhuis Lommerijk te gaan. Dit blijft voor mij het mooiste stadhuis in Rotterdam. Na de ceremonie moesten wij door naar de volgende locatie, de Lichtkring. Een prachtige kerk in Nieuwekerk aan de Ijssel. Na de ceremonie hebben Mark en ik nog flink genoten van het Chinese eten 🙂
Zie hieronder de foto’s die ik als 2e fotograaf gemaakt heb die dag.

 

trouwfotograaf rotterdam

trouwfotograaf rotterdamtrouwfotograaf rotterdamtrouwfotograaf rotterdambruidsfotografie chinese bruiloftbruidsfotografie chinese bruiloftbruidsfotografie chinese bruiloftbruidsfotografie chinese bruiloftchinese huwelijkchinese huwelijkchinese huwelijkbruidsfotografie bruidsfotograafbruidsfotografie bruidsfotograafbruidsfotografie bruidsfotograafbruidsfotografie bruidsfotograafbruidsfotografie bruidsfotograafbruidsreportage trouwreportage in Lommerijkbruidsreportage trouwreportage in Lommerijkbruidsreportage trouwreportage in Lommerijkbruidsreportage trouwreportage in Lommerijkbruidsreportage trouwreportage in Lommerijkbruidsreportage trouwreportage in Lommerijkchina weddingchina weddingchina weddingchina weddingchina weddingchina weddingchinese marriagechinese marriagechinese marriagechinese marriagechinese marriagebrubruidsfotograaf totaalfotografiebruidsfotograaf totaalfotografiebruidsfotograaf totaalfotografiebruidsfotograaf totaalfotografiebruidsfotograaf totaalfotografiehuwelijksfotograafhuwelijksfotograafhuwelijksfotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.