trouwfotograaf

Mijn naam is Ashvin Ghisyawan, professioneel trouwfotograaf in Nederland. Zoals jullie kunnen zien op mijn website hou ik ontzettend veel van fotografie!
Mijn trouwreportages zijn zitten dan ook vol passie, liefde, emotie en gezelligheid. Eigenlijk precies zoals jullie dag er uit gaat zien.

Fotografie is voor mij in 2008 beginnen. Inmiddels ben ik al een paar honderd bruiloften verder. Een jonge maar ervaren trouwfotograaf dus 🙂
Mijn fotoreportages maak ik door heel Nederland, van Utrecht (waar ik zelf vandaan kom ) tot in het buitenland. Trouwfotografie is dan ook mijn lust en mijn leven. Dit zal je dan ook wel merken als jullie bij mij thuis komen om mijn werk te bekijken of door mijn site scrollen.

Door mijn kleurrijke en liefdevolle stijl en journalistieke werkwijze, word ik tevens ook door verschillende culturen in Nederland gevraagd. Dit kunnen jullie dan ook zien op mijn blog. Mochten jullie nog vragen hebben, zijn jullie altijd welkom om een keer langs te komen. Ik heb ruim 15 voorbeeld (digitale) albums liggen en zal antwoord geven op al jullie vragen. Mocht je al een fotograaf hebben maar gewoon inspiratie willen doen of alsnog vragen hebben over bijv. locaties, sta ik je nog steeds graag te woord.

 

 

 

Lees verder
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *