Trouwfotograaf weddingshoot Clingendael – Ismail & Rachaila

Het was voor mij na een lange tijd weer dat ik een bruidspaar mocht fotograferen die ik nog nooit ontmoet had. Normaliter komen klanten altijd langs voor een intake gesprek. Bij Ismail en Rachaila was het anders. Dit bruidspaar was al getrouwd! Dit bruidspaar wilde graag dat ik de fotograaf zou zijn op hun bruiloft maar helaas was ik al geboekt. Desondanks wilde zij dat ik de weddingshoot zou doen, wat ik een grote eer vind!

Ik had tot nu toe alleen telefonisch met ze gesproken en aan de telefoon klonken ze aardig. Het is natuurlijk altijd de vraag of ik een juiste klik heb met een koppel en er een wederzijdse vertrouwen is, zodat wij maximaal onszelf kunnen zijn op deze dag. En dat was het geval. Vanaf het eerste moment hadden we een goede klik en kon ik helemaal los gaan met mijn camera’s. Het bijzondere van dit bruidspaar is dat ik ook nog contact heb blijven houden. Ik krijg nu bijvoorbeeld live de mooiste dieren foto’s uit Bali binnen, waar zij nu op huwelijksreis zitten. Superleuk natuurlijk!

De keuze was gevallen op Landgoed Clingendael. In Den Haag het mooiste stuk groen en voor zover ik weet ook het grootste stuk groen. Clingendael staat bekend om de grote verscheidenheid aan natuur en gekleurde bloemen. Meer heb ik als trouwfotograaf niet nodig! Als ik groen zie, krijg ik op de één of ander manier altijd extra inspiratie. Ik hou van de natuur!

Bij loveshoots is het altijd de taak van de fotograaf om het bruidspaar aan te sturen. Als er iets is waar ik zelf een hekel aan heb, zijn het de ouderwetste aangestuurde geposeerde foto’s. Dit bruidspaar hield daar ook niet van en dat scheelde. Ik hoefde niet veel te zeggen en alleen maar te wachten op het licht, moment en compositie. Deze hele shoot duurde dan ook maar een uur. Meer is er vaak niet nodig als je je zelf durft te zijn, zoals Ismail en Rachaila.

 

.

Trouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot ClingendaelTrouwfotograaf weddingshoot Clingendael

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *