Trouwfotograaf | Wedding fashion shoot | Maassilo

Sommige van jullie weten al dat ik lid ben van de fotografen vereniging Weloveweddings. Weloveweddings is een fotografen collectief voor trouwfotografen. En niet zo maar fotografen, maar veelal fotografen die diverse awards op hun naam hebben staan. Een van de fotografen is Rika Conradi.
Rika en ik hadden een tijd geleden een idee om een shoot te doen met een model. De reden hiervan was dat wij nieuwe technieken wilden uitproberen voor de aankomende bruiloften en natuurlijk ervaring wilde uitwisselen. Een fashion shoot. Rika is ook een bekende trouwfotograaf die diverse malen genomineerd is en awards heeft gewonnen.

Via de netwerk van Rika hadden we al heel snel model Danique van Grevenbroek gevonden en visagist Linda van Reeven. Linda is een bekende visagist in Nederland die al heel wat bruiden op haar naam heeft staan! Betreft de locaties had ik als snel een aantal opties in gedachten.
Logistiek gezien en betreft originaliteit was mijn voorstel om voor het Maassilo te gaan. De Maassilo is een geweldige locatie midden in Rotterdam. Het is een oude Graansilo welke al sinds 1906 bestaat en tot in de jaren 80 nog gebruikt was. 35 jaar verder ruikt het gewoon nog steeds naar graan en olie 🙂

Inmiddels worden hier geweldige feesten gehouden. Van grote evenementen, festivals tot dj feesten met grote namen als Paul Elstak.
De locatie ligt midden in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Omdat de locatie er heel industrieel uit zag, was dit dan ook ons voorkeur. De foto’s zouden daarmee anders worden dan anders.

Voor mij was het weer na een tijdje dat ik een model fotografeerde. Danique kende ik nog niet maar we konden direct goed met elkaar opschieten. Tijdens de voorbereidingen van de visagie hadden we al gezellige gesprekken met zijn allen en iedereen had er superveel zin in.

Toen wij gearriveerd waren in het Maassilo stond de Jurk al gereed. De bekende trouwjurken specialist Victor Wedding Design had ons gewoon gesponsord met een supermooie trouwjurk! Het oefenen met een bruid zou nu nog makkelijker worden!
Het was een geweldige en inspirerend dag waar wij superveel van genoten hebben en ook superveel van elkaar geleerd hebben. Ik ben nu helemaal klaar voor 2015 en kan niet wachten om mijn bruidsparen in alle geweldige settings te fotografen!

Ik ben benieuwd wat jullie van de foto’s vinden dus laat gerust een reactie achter 🙂

trouwfotograaf wedding fashion dress maassilotrouwfotograaf wedding fashion dress maassilotrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dresstrouwfotograaf wedding fashion dress
Fotograaf: TOTAALFOTOGRAFIE

Second shooter: Babet Trommelen

Model: Danique van Grevenbroek

Visagie: Linda van Reeven

ism: Ricon Fotografie

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.