Trouwfotograaf Vivaah & Wettelijk | Rajiv – Chandenie

Een aantal weken geleden had ik wel een hele toffe bruiloft. Alhoewel, ik kan liever zeggen een aantal toffe bruiloften. De bruiloft van Chandenie en Rajiv vond namelijk 2x plaats! Vivaah & wettelijk.
Dit bruidspaar is van hindoestaanse komaf, wat resulteerde in dat zij zowel de traditionele hindoestaanse bruiloft, vivaah hebben gedaan als voor de wet zijn getrouwd.

Voor de mensen die alle ins en outs willen weten over de vivaah kunnen natuurlijk ook mijn blog lezen over de vivaah.

De eerste dag was voor mij het fotograferen van de Vivaah. Ik was er vroeg en kon vast kennis maken met de 2e fotograaf die ook ingehuurd was. Het was verassend om te zien dat de 2e fotograaf een goede vriend van mij bleek te zijn! Dit maakte het werken al weer extra gezellig!

Chandenie had fantastische mooie kleding aan! Toen zij binnen kwam lopen keek iedereen zijn ogen uit! Ook Rajiv had gekozen voor traditionele Indiase trouwkleding. Beiden zagen er echt uit als een koning en koningin. De bruiloft verliep ontspannen en er waren nauwelijks stress momenten. En dit is uniek bij vivaah’s. Uiteraard vond er na de ceremonie ook nog een openingsdans plaats en een supertof feest!

Als trouwfotograaf is het natuurlijk geweldig als ik naast de vivaah ook het wettelijke gedeelte mag fotograferen! Een week na de traditionele vivaah was het dan zo ver! Mijn stagaire en ik kwamen aan bij Chandenie waar we heel warm werden ontvangen. We kenden inmiddels de familie al en dat scheelt. Terwijl de familie nog druk aan het binnenstromen was, kwam Rajiv aan in een dikke vette BMW 4 serie! Wat een bruidsauto!
Na het ontvangst en het om doen van de corsages was het tijd om te vertrekken naar de trouwlocatie. De ceremonie was prachtig. De ambtenaar vertelde echt een geweldig verhaal en ondanks dat de zaal Raadhuis de Pauw helemaal vol zat met familie, was iedereen stil.

Na de ceremonie hebben we nog wat foto’s gemaakt op diverse plekken. Zo zijn wij naar de Prinsessentuin in Wassenaar geweest en hebben we nog een stukje strand gepakt. Het weer was voor de tijd van het jaar verrassend goed! Na de shoot hadden we nog zelfs wat tijd over en hebben we nog een patatje gegeten. Heerlijk om bruiloften te fotograferen waarbij er zo veel tijd zodat alles in alle rust kan gebeuren.
Maar goed! In de zaal was het snel gedaan met de rust want kort na de formele momenten als de taart, champange en de openingsdans, barste het feest lost! Ik vond het geweldig om dit bruidspaar te mogen fotograferen en ik ben benieuwd naar jullie reactie op de foto’s 🙂

trouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijktrouwfotograaf vivaah en wettelijk

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.