Trouwfotograaf Turkse Bruiloft | Olga & Aydin | Amsterdam

”Ik heb ze bekeken! Jezus man wat ben jij goed! Je bent het dubbel en dwars waard geweest om in te huren

Dankjewel Ashvin echt! Groetjes Olga”

Deze maand mocht ik wederom trouwfotograaf zijn bij een Turkse bruiloft in Amsterdam.
Olga & Aydin kende ik nog niet persoonlijk maar aangezien ik al eerder familie gefotografeerd had van Olga, wist ik al dat het een toffe dag zou worden. Ik kende de familie al een beetje en wist dat het een supergezellige bruiloft zou worden.

Niets was meer of minder waar! Ik was al verrast om te zien dat dit bruidspaar vergezeld werd met een ander stel die ik ook eerder heb gefotografeerd, namelijk Esma & Ramazan. Van dit stel had ik al de loveshoot en bruiloft gefotografeerd. De dag begon dan ook meteen supergezellig.

Ondanks dit een traditionele Turkse bruiloft was met de bijbehorende ceremonies was dit toch een supermoderne bruiloft. Zo had het bruidspaar een aantal hele vette locaties uitgekozen voor de bruidsreportage zelf. Dit was het Tropenmuseum, de NSDM werf en het bekende Amstelpark. Het bruidspaar het er superveel zin in en ik ook!

De dag begon voor mij in het Tropenmuseum. De laatste keer dat ik hier ben geweest was al weer 8 jaar geleden (tijdens mijn studietijd). Het Tropenmuseum was ontzettend veranderd en zag er prachtig uit! Een heel goed idee van het bruidspaar om hier de shoot te doen. Na deze shoot zijn wij nog doorgereden naar het bekende NDSM werf. Voor mij inmiddels al weer een bekende locatie. Ook hier hebben we nog wat foto’s gemaakt.
Daarna was het tijd voor de culturele onderdelen. Olga werd netjes thuis afgezet om vervolgens weer door Aydin opgehaald te worden. Dit ging niet zo maar. Volgens de Turkse tradities moet de bruid officieel weg gegeven worden. Dit gebeurde dan ook met de rode lint ceremonie die gedaan werd door de broer van Olga.
De familie vertrok daarna richting de zaal Rhone in Amsterdam. Ook dit ging heel feestelijk met de bekende Turkse trouwband bestaan uit een blazer en een trommelaar. Prachtig om te zien!

Voordat het bruidspaar met mij naar de zaal vertrok hebben we nog in het Amstelpark wat foto’s gemaakt. In de zaal zelf kwam het feest al heel snel op gang. Uiteraard vond er ook een echte openingsdans plaats. Het bijzondere om te zien was dat er tijdens de openingsdans ook de familie leden begonnen te dansen. Turkse bruiloften staan bij mij bekend om bruiloften die zeer feestelijk zijn! Ik vond het weer geweldig om hier deel van uit te mogen maken en hoop nog veel Turkse bruiloften te mogen fotograferen 🙂

trouwfotograaf turkse bruiloft amstelparkmuziek turkse bruilofttrouwfotograaf turkse bruiloftrode lint turkse bruilofttrouwfotograaf turkse bruilofttrouwfotograaf turkse bruilofttrouwfotograaf turkse bruilofttrouwfotograaf turkse bruiloftTurkse bruiloft tropenmuseumTurkse bruiloft tropenmuseumTurkse bruiloft tropenmuseumTurkse bruiloft tropenmuseumTurkse bruiloft tropenmuseumTurkse bruiloft tropenmuseumTurkse bruiloft tropenmuseumTurkse bruiloft tropenmuseumNDSM werk turkse bruiloftturkse bruiloft amstelparkNDSM werk turkse bruiloftNDSM werk turkse bruiloftNDSM werk turkse bruiloftturkse bruiloft amstelparkNDSM werk turkse bruiloftturkse bruiloft amstelparkturkse bruiloft amstelparkturkse bruiloft amstelparkturkse bruiloft amstelparkturkse bruiloft amstelparkturkse bruiloft amstelparkturkse bruiloft amstelparkturkse bruiloft amstelparktrouwschoenen turkse bruiloftturkse bruiloft amstelparkturkse bruiloft amstelparkTurkse bruiloft tropenmuseumrode lint turkse bruiloftturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft Rhone Amsterdamturkse bruiloft amstelpark

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.