Trouwfotograaf Prewedding Amsterdam – Tara & Robin

”Hele mooie foto’s tot nu toe. ziet er mega vet uit. Super gaaf en natuurlijk hadden we al vertrouwen voor de bruiloft maar nu helemaal ”

Hoe vet! De Prewedding in Amsterdam van Tara & Robin!
Tara en Robin ken ik. Sommige van jullie wisten het al, maar naast mijn fotografie bedrijf ben ik samen met mijn neefje Wieresh ook eigenaar van de Kickbokschool in Utrecht, Muay Thai Utrecht.
Thai en Kickboksen in een geweldige sport die ik al zeker 15 jaar beoefen. Inmiddels geven mijn neefje en ik al een tijdje les aan een zeer grote groep leerlingen. Een van mijn fanatieke leerlingen is het stel Tara & Robin. Beiden trainen nu ongeveer een jaar zeer intensief bij mij. Zo is Tara inmiddels ruim 30 kilo afgevallen en Robin ongeveer 20 kilo.
Als ik met het Thaiboksen bezig ben, denk ik eigenlijk nooit aan fotografie. Dit komt omdat het een totaal andere wereld is. Ik was dan ook even verbaasd toen dit stel mij vroeg of ik hun bruiloft wilde fotografen.

Tara en Robin en dit jaar trouwen! De locatie is nog geheim maar ik kan nog wel verklappen dat het een van mijn tofste locaties in Nederland is! Alvorens de bruiloft zou plaatsvinden wilden zij vast een prewedding shoot, zodat zij de foto’s konden gebruiken voor de uitnodiging. Het vinden van een geschikte locatie was lastig maar na het zien van de series die ik gemaakt had op het NDSM terrein in Amsterdam, hadden beiden als snel besloten dat zij daar ook de foto’s wilde.

Voor mij was het bijzonder om foto’s te maken van een stel die ik soms 2 a 3x per week fanatiek op de boksschool zie maar nu in nette kleding en in in een prachtige setting. Tijdens deze shoot was mijn vriendin Soraya de 2e fotograaf. Soraya heeft al eerder laten zien dat zij superveel talent heeft. Veel foto’s op mijn site evenals deze serie zijn dan ook door haar gemaakt.  De shoot was ontspannen en ongedwongen. Beiden hadden er superveel zijn in en hadden totaal geen camera vrees. En dat scheelt!
De foto’s zijn dan ook precies zo geworden zoals zij dat hadden verwacht. De bovenstaande reactie maakt dan ook dat ik superveel zin heb in de bruiloft die in oktober zal plaatsvinden!

Trouwfotograaf Prewedding - Tara & Robin in AmsterdamTrouwfotograaf Prewedding - Tara & Robin in AmsterdamTrouwfotograaf Prewedding - Tara & Robin in AmsterdamTrouwfotograaf Prewedding - Tara & Robin in AmsterdamTrouwfotograaf Prewedding - Tara & Robin in AmsterdamTrouwfotograaf Prewedding - Tara & Robin in AmsterdamTrouwfotograaf Prewedding - Tara & Robin in AmsterdamTrouwfotograaf Prewedding - Tara & Robin in AmsterdamTrouwfotograaf Prewedding - Tara & Robin in Amsterdamprewedding amsterdamprewedding amsterdamprewedding amsterdamprewedding amsterdamprewedding amsterdamprewedding amsterdamprewedding amsterdamprewedding amsterdam

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.