Trouwfotograaf Noordwijk – Trouwreportage Beach Club O

Menno en Deborah zijn getrouwd! En niet zomaar ergens, maar in de SCHITTERENDE Beach Club O in Noordwijk. Een droomplek voor elke trouwfotograaf.

Ik kan het mij nog goed herinneren. Bij binnenkomst gaf mijn telefoon een melding; Wifi netwerk ‘Papa Touwtjie’ gevonden. De moeder van Deborah schoot direct in de lach en gaf aan dat Menno dit zo ingesteld had. Ik weet niet waarom, maar ik voelde meteen aan dat dit een geweldige dag zou worden.

De dag begon voor mij dus bij het bruidspaar thuis. Zowel Deborah als Menno kleedden zich thuis aan. Ik startte bij Deborah en had al direct een leuk gesprek  met haar moeder die haar met de trouwjurk hielp. We hadden het over van alles en als Hindoestanen onderling natuurlijk de vraag waar mijn familie heeft gewoond 😉 Nadat Deborah was aangekleed, liep ik door naar de slaapkamer waar Menno zich voorbereidde. Uiteindelijk vertrokken Deborah, haar ouders en ik naar haar ouderlijk huis waar Menno haar kort daarna zou ophalen.

Kort na de prachtige ophaal ceremonie, vertrokken wij naar de Hortus Botanicus in Leiden. Een super locatie voor een trouwreportage die nu geweldige in bloei staat. Hierna maakten we nog wat foto’s bij de Burcht in Leiden en toen was het alweer tijd om te vertrekken naar Beach Club O. Daar zou de trouwceremonie plaatsvinden. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar wat een geweldige locatie is dit. De trouwceremonie was prachtig. Dit kwam mede door de geweldige trouwambtenaar en de familie!

Na de ceremonie was het tijd om te proosten en hebben we daarna nog wat familie foto’s op het strand gemaakt. Check de foto’s van deze ECHT geweldige bruiloft en laat als je wilt een bericht achter 🙂

 

trouwfotograaf noordwijktrouwfotograaf noordwijktrouwfotograaf noordwijktrouwfotograaf noordwijktrouwfotograaf noordwijktrouwfotograaf noordwijktrouwfotografie beachotrouwfotografie beachotrouwfotografie beachotrouwfotografie beachotrouwfotografie beachotrouwfotografie beachobeach club o

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.