Trouwfotograaf Nieuwegein

Trouwen in Nieuwegein

Nieuwegein heeft mooie locaties voor uw huwelijk en voor foto reportages.

Denk bijvoorbeeld aan park Oudegein,
dit is één van de mooiste stadsparken van Nederland, met mooie vijvers, ligweiden en een historische boerderij.

Huis Oudegein , dit is een kasteel en landgoed.  Dit is een mooie locatie voor uw trouwfoto’s, het huis zelf is helaas niet vrij toegankelijk.

Of denk aan de oude wijk Jutphaas:

In Fort Jutphaas kunt u uw droomhuwelijk beleven. Dit is een sprookjesachtige locatie. Met een zeer prettige sfeer, de charme van een kasteel is het wachtershuis van het fort een unieke trouwlocatie. Het wijnfort Jutphaas zelf  is omgeven door groen en water . Mooie locatie voor foto’s, maar ook voor het feest zelf dus.

U kunt ook feesten op partyboot De Jonkheer van Jutphaas. De partyboot      behoort bij het voormalig klooster “de Lantaern”. Uw vaarroute kunt u zelf invullen. Een leuke locatie op het water, maar wel met alle faciliteiten die u op de wal ook zou hebben. 

Het voormalig klooster “de Lantaern” is een rustieke plek in de oude dorpskern van Jutphaas. Hier kunt u uw ja-woord geven in een mooie kapel en tevens zijn er meerdere zalen om in te feesten. Erg bijzonder aan “De Lantaern” is dat ze  met fairtrade producten kunnen werken en ze u een biologische catering kunnen bieden.
Wanneer u kiest om hier te feesten, biedt het bedrijf u een mooi cadeau aan in de vorm van bijvoorbeeld: liefdesduiven oplaten, een bruidstaart of een sloep ter beschikking hebben. Hoe tof is het dat uw familie op u staat te wachten wanneer u met een sloep aan komt varen.  Dit is ook allemaal bij te boeken.

Een andere oude wijk: Vreeswijk heeft u ook het één en ander te bieden:

Bijvoorbeeld de pittoreske huizen in deze wijk zijn een mooie locatie voor uw trouwfoto’s of bij de oude sluis met ophaalbrug. Vreeswijk was een belangrijk schippersdorp vroeger waar ook een internaat was.

Houdt u van modern dan is Nieuwegein een mooie stad voor uw bruiloft. Nieuwegein heeft een nieuw gemeentehuis met een moderne, stijlvolle trouwzaal.

Nieuwegein is volop in beweging, ze zijn bezig met een nieuwe binnenstad, waar ook een hele nieuwe buitenruimte ontstaat met een levendige uitstraling.

Ook het winkelplein, het stadsplein en het marktplein behoren tot de mogelijkheden om mooie bruidsfoto’s te maken.

Feestlocaties zijn er ook genoeg in Nieuwegein

Als voorbeeld nemen we Green Village, dit is een voormalige boerderij met sfeervolle zalen. Een hele mooie tuin is hierbij gelegen, hier kunt u én trouwen en feesten. In de lente en zomer een aanraden, maar wat dacht u van de wintermaanden. Een romantische, winterwonder wedding waarbij de tuinen en boerderij verlicht zijn met honderdduizend lichtjes.

Onderstaande foto’s zijn in Nieuwegein gemaakt!

turkse bruiloftturkse bruiloftturkse bruiloftturkse bruidsfotograafturkse bruidsfotograafturkse bruidsfotograafturkse bruidsfotograaftrouwfotograaf utrechttrouwfotograaf utrechttrouwfotograaf utrechttrouwfotograaf utrechttrouwfotograaf utrechtbruidsfotografie utrechtbruidsfotografie utrechtbruidsfotografie utrechtbruidsfotografie utrechtbruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportage

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *