Trouwfotograaf Nieuwegein | Shanti & Awin

Vandaag ben ik Trouwfotograaf in Nieuwegein!

Dat betekend dat dit wederom een thuiswedstrijd is voor mij. Nieuwegein ligt namelijk op 10 minuten rijden vanaf Utrecht. Dit stel woont eigenlijk in Zeeland! Een heel eind van Nieuwegein, maar omdat Shanti oorspronkelijk uit Nieuwegein woont hebben ze daarom besloten om hier te trouwen.

Zelf ben ik jaren geleden al benaderd door dit bruidspaar. Door omstandigheden werd de bruiloft verplaats en gelukkig was ik nog steeds beschikbaar. Stel je voor dat ik dit geweldige huwelijk had moeten missen!

Shanti kende ik al van de begintijd van mijn fotografie. Ik heb haar eerder bij een shoot ontmoet en wij waren de enige hindoestanen die dag. Voor haar was het makkelijk om mij als eerste te benaderen en voor mij voelde het dan ook vertrouwd toen zij samen met Awin op intake gesprek kwam. Met Awin had ik direct een klik. Wat een ongelooflijke toffe en spontane gast is dit.

De dag begon voor mij in Hotel van der Valk in Houten. Heel bijzonder aangezien ik deze maand vaker in Van der Valk Hotels heb gefotografeerd. In Houten was ik nog niet eerder geweest. Absoluut een aanrader voor een trouwshoot. Terwijl Shanti nog opgemaakt werd begonnen wij al met het fotograferen van de voorbereidingen. Niet kort daarna kwam Awin al aan en kon hij aansluiten. De eerste foto’s hebben we dan ook in het Hotel gemaakt.

Na deze shoot vertrokken we naar het bekende en prachtig stadhuis in Nieuwegein. Alleen de entree (een gigantisch trap) is al indrukwekkend. De ceremonie was prachtig maar ook emotioneel. Na de bruiloft hebben we wederom foto’s gemaakt in Nieuwegein. Zoals ik al eerder aangegeven had blijft Nieuwegein echt een superlocatie om te trouwen met veel fotoshoot mogelijkheden.

Na de shoot vertrokken we naar een locatie die ik nog niet kende in Nieuwegein namelijk vergader en cultureel zaal H.F. Witte. Ik kende de locatie niet maar wat een grote locatie. Terwijl de decorateur nog de decoratie aan het doen was en Dj Swing zich aan het installeren was. Maakte ik nog wat detail foto’s en was het tijd om te eten. Wat een ongelooflijk toffe bruiloft was dit en wat een superlief bruidspaar. Ik ben blij en vond het een eer dat ik voor dit stel mocht fotograferen. Ik kan niet wachten om hun album te mogen maken, want die word vet!

Trouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf NieuwegeinTrouwfotograaf Nieuwegein

Fotografie: TOTAALFOTOGRAFIE
Secondshooter: TNN Fotografie / Tariq Hassan
Decoratie: Weddingmaster
Catering: Moksi
Taart: Roberta Caribbean Cake
Dj: Dj Swing
Visagie: Lubna Ali

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.