Trouwfotograaf Laren & Blaricum | TOTAALFOTOGRAFIE

Laren, een perfecte plek om te trouwen!

Laren is een mooie gemeente in het Gooi in de provincie Noord-Holland.

De Brink is het hart van Laren. Hier is het karakteristieke gezicht van het oude dorp nog goed te zien. Er staan Saksische boerderijen, bijzondere winkels, gezellige terrasjes en uitstekende cafés en restaurants.

De nieuwe kapitale woningen en winkels zijn tussen de boerderijen gebouwd. Hierdoor krijgt Laren een aparte uitstraling.

In het hart van het dorp staat de monumentale Sint Jansbasiliek.

De NH Johanneskerk aan de Naarderstraat kan afgehuurd worden voor uw huwelijk, ook voor buitenstaanders is dit een mogelijkheid.

Ook kunt u trouwen in de trouwzaal/raadzaal van het gemeentehuis in Laren. Deze is helemaal gerenoveerd, de faciliteiten zijn nu super modern, er is plaats voor 75 zittende bezoekers.

Wat ook leuk is, is om te trouwen in het Singer Muzeum. Dit is een officiële trouwlocatie. Jullie kunnen trouwen in de romantische beeldentuin of binnen in de foyer of jullie kunnen kiezen voor de orangerie. De beeldentuin is een mooie, unieke locatie om jullie huwelijksreportage te maken . Het museum biedt arrangementen zoals een theatervoorstelling, museumbezoek of wandeling langs de kunstenaarshuizen, dit leent zich uitstekend voor een bijzondere huwelijksreportage.  Verder zijn hier genoeg andere mogelijkheden in de vorm van feest, walking diner, receptie e.d.

Een mooie fotolocatie in de directe omgeving is het Verwoldse bos, met daarin een prachtige eik, Nederlands dikste eik nog wel.

Ook mooi om foto’s te maken is aan de Coeswaerde, dit is een oude drinkplaat op de Larense Brink.

Laren is samen met buurdorp Blaricum één van de rijkste gemeenten van Nederland

In Blaricum is het zeker ook de moeite waard om te trouwen.
Blaricum is een oase in de drukke Randstad op kleine afstand van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht.
Het dorp grenst aan de ene kant aan het water, aan de andere kant aan de natuur met haar heidevelden en bossen, midden in het groen dus.

In het hart van Blaricum staan nog prachtige oude boerderijen, met villa’s eromheen. Blaricum is bekend om zijn kunstenaars.

Voor het voltrekken van jullie huwelijk kunnen jullie kiezen uit de trouwzaal van het gemeentehuis of in de boerderij van Calis.

Feesten kun je goed in Blaricum. Er is van allerlei aanbod van ouderwets goede bruine kroegen tot landelijk gelegen top restaurants

Bijvoorbeeld De Tafelberg. Een unieke locatie aan de Tafelberg heide, dus ook mooi voor een fotolocatie.

Of ’t Meenthuis, elkaar op Blaricum Beach het ja woord geven met een heerlijke barbecue en een geweldig feest, hier is dit mogelijk.

Of Moeke Spijkstra, dit café-restaurant is wijd en zijd bekend, een café met verhalen dat is te zien aan de immense verzameling die hier aan het plafond hangt. Voor een impressie moeten jullie de website eens bekijken. Dit restaurant betrekt veel van zijn ingredienten uit het dorp.

Of De Goede Gooier, een idyllische locatie voor jullie bruiloft, jullie kunnen het hele restaurant afhuren maar jullie kunnen ook kiezen voor de intimiteit van de Van de Hulst Kamer of de Wijntheater.

trouwfotograaf amsterdam ndsm werf PLLEKthe lake housethe lake housethe lake housethe lake housethe lake housethe lake housethe lake housethe lake housethe lake housethe lake housethe lake house uitdamthe lake house uitdamthe lake house uitdamthe lake house uitdamthe lake house uitdamthe lake house uitdamtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam ndsm werf PLLEKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKKtrouwfotograaf amsterdam NDSM werf PLEKK

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *