Trouwfotograaf Islamitische bruiloft – Moskee Amsterdam

”Ik weet gewoon niet wat ik zeggen moet. Geen woorden genoeg om te beschrijven hoe mooi ik het vind. Vooral die ene in het speeltuintje. Ik ben heel blij met deze ongelooflijk mooie foto’s.”
De eerste reactie van Shefaiz na het zien van de foto’s.

Een tijdje geleden had ik wel een heel bijzonder kennismakingsgesprek. Namelijk met Shafaiz & Faria. Twee hele bijzondere namen die ik nog niet eerder had gehoord, maar ook twee hele bijzondere personen.

Shefaiz & Faria zijn bij mij gekomen op advies van familie. Zo was ik eerder trouwfotograaf bij de neef van Faria, namelijk bij Arfat & Farieza.

Het aanstaande bruidspaar was nog nauwelijks binnen en we hadden al direct veel gespreksstof! Wat een superleuk en enthousiast stel is dit. Het bruidspaar straalt een en al positiviteit uit en daar hou ik van.
De bruiloft zou een relatief kleine bruiloft zijn. Zo zou de bruiloft een Nikaah zijn, ofwel Islamitische bruiloft en zou deze plaatsvinden in een moskee. De moskee was een relatief klein moskee gelegen in Amsterdam Noord. Een deel van de familie kende ik al van de bruiloft van de neef van Faria. Een hele gezellige en moderne familie. Het bruidspaar had mij dan ook gegarandeerd dat het een supergezellige bruiloft zou zijn.

Bij deze bruiloft had ik een 2e fotograaf. Dat was Isabelle Hattink, een goede vriendin van mij en tevens professionele bruidsfotograaf. Zo konden wij zowel familie foto’s als de foto’s er om heen maken. Tevens was het voor Babet de laatste stage dag bij mij en had zij nog geen Islamitische bruiloft in een moskee meegemaakt. Een leuke afsluiter dus voor haar.

Wij begonnen met fotograferen bij Faria thuis. Faria werd nog opgemaakt door visagist Fezila. Faria wilde geen voorbereiding foto’s waardoor wij de kans kregen om de familie die op dat moment aanwezig was te leren kennen. Wat een gezellig en enthousisaste familie hebben deze twee. Dat verklaart dan ook tevens het karakter van dit bruidspaar.

Na de voorbereiding vertokken we naar de moskee in Amsterdam Noord. Faria chillde gewoon heel ontspannen in de zaal terwijl wij gespannen op de bruidegom en zijn stoet aan het wachten waren. Af en toe liepen we naar buiten om te zien of zij al gearriveerd waren, maar doken snel weer naar binnen. Het was ontzettend koud! En dan wilde het bruidspaar nog een fotoshoot later op de avond.
De bruiloft / nikaah verliep rustig, ontspannen en gezellig. Als trouwfotograaf had ik de vrijheid om mij overal te kunnen bewegen en de sfeer vast te leggen. Ik vond het een geweldige bruiloft en kijk er met veel plezier naar terug. Ik hoop dat jullie bij het bekijken van deze foto’s zullen begrijpen waarom wij zo genoten hebben op deze dag!
Met deze foto heeft TOTAALFOTOGRAFIE inmiddels een internationale ISPWP award gewonnen!

islamitische bruiloft

Trouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee Amsterdam

totaalfotografietotaalfotografie

Trouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee Amsterdam

totaalfotografie

Trouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee Amsterdam

totaalfotografie

Trouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee Amsterdam

totaalfotografie

Trouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee Amsterdam

2015-02-11_0001

Trouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee Amsterdam

Trouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee AmsterdamTrouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee Amsterdam

totaalfotografie

Trouwfotograaf Islamitische bruiloft - Moskee Amsterdamfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximaparkfotoshoot maximapark

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.