Trouwfotograaf Indonesische bruiloften | TOTAALFOTOGRAFIE

Indonesische bruiloften.  

Indonesische bruiloften zijn werkelijk fantastisch. Wat een feest, gezelligheid, solidariteit en unieke gebeurtenissen!
Ga je ook op zijn Indonesisch trouwen en zoek je nog een professionele ervaren trouwfotograaf? Neem dan even contact met mij op. Ik kan zeker wat voor jullie betekenen! Ik heb een ruime ervaring met diverse soorten bruiloften en sta ook bekend om mijn awards.

Op een Indonesische bruiloften komen veel gasten, de aantallen lopen vaak op tot boven de tweehonderd gasten. Zij worden uitgenodigd voor de gehele dag, ook voor het diner. Het bruidspaar nodigt iedereen uit die zij kennen.  

De bruidegom haalt zijn aanstaande thuis op met een stoet aan familie, vrienden en muzikanten. Ze dansen op straat en hebben veel kado’s bij. 

Met de ceremonie vormen de families van het bruidspaar een erehaag. Eerst komen de dansers en daarna volgt de familie naar het podium, aan het einde het bruidspaar die op een mooi versierde bruidsbank mag gaan zitten op het podium.  

Bij binnenkomst in de trouwzaal is vaak een pad gemaakt met aan weerszijden bloemen. Professionele Indonesische dansers voeren in de zaal voor de familie en de gasten een act op, wanneer zij vol ongeduld wachten op de komst van het bruidspaar. 

Het is gebruikelijk dat bij het betreden van de zaal het bruidspaar elke gast persoonlijk begroet. De gasten wachten in een lange rij, om hen te ontvangen. Waarna ze een praatje maken. Er is eerst een openingsdans en daarna kan het dans feest beginnen. 

Het bruidspaar wordt deze dag als een koninklijk paar behandeld, zij zitten de hele dag op een luxe bankje en worden door iedereen bewonderd. Er worden de gehele dag door optredens verzorgd door de gasten, maar stukjes of liedjes waarbij de gasten het bruidspaar op de hak nemen, zijn streng verboden. 

Er worden de heerlijkste gerechten geserveerd tijdens het gehele feest en er is de gehele dag muziek 

Het bruidspaar krijgt van de gasten heel erg veel geld en cadeaus.

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *