Trouwfotograaf IJsselstein | TOTAALFOTOGRAFIE

Op zoek naar de perfecte trouwfotograaf in Ijsselstein?

In de binnenstad van IJsselstein waant u zich in de middeleeuwen. Prachtig toch, om hier uw trouwfoto’s te maken, bij de vestinggracht en het stukje stadsmuren dat is  blijven staan.  Een schilderachtige omgeving met lommerrijke bomen en stadsgrachten. Alles is op loopafstand, de kerken, het museum, de molen en de monumenten.

Denk bijvoorbeeld aan de Kasteeltoren:
De toren is het restant van Kasteel IJsselstein. Buiten mooie foto’s maken, maar je kun ook het koffiehuis afhuren.

Of Korenmolen de Windotter:
ook een fotolocatie, staande op de zuidhoek van de vestingmuur. Een echte oude molen, zoals we die in Nederland vroeger kenden.
Samen met de kerken vormt de molen het beeld van de stad.

Ook een oude locatie voor foto’s is de Oude St. Nicolaaskerk;
een laat-gotische kerk gebouwd in de 14
de eeuw. Deze kerk is nog in dienst als een hervormde kerk.

En de Sint Nicolaasbasiliek, gebouwd in de neogotische stijl. Deze kerk behoort tot de gaafste voorbeelden van deze stijl in ons land. Ook nog als kerk in gebruik.

Door de stad stroomt de rivier “de IJssel”. IJsselstein heeft prachtige straten, fabelachtig.

U kunt trouwen in het Historisch Stadhuis, in het centrum van de binnenstad. Het stadhuis heeft een fraaie trouwzaal, ingericht in oudhollandse stijl, dit samen met  mooi stadsgezicht, is het een prachtig decor voor een bijzondere huwelijksdag.

Moderner trouwen dan is de trouwzaal van het stadhuis op de Overtoom een optie. De voorgevel is zo transparant dat u de binnentuin al bij aankomst kunt zien. De trouwzaal heeft een moderne vormgeving.

Restaurant Marnemoende is een officiele trouwlocatie, eigentijds en warm,  bij de jachthaven aan de Hollandse IJssel. Daar waar je met een sloep aan kunt komen, terwijl uw gasten al op u staan te wachten. Buiten of binnen trouwen is een optie, op de dag van de bruiloft nog te beslissen. Met aansluitend een mooi feest op locatie, zal dit een geweldige dag worden. Dit ook nog combineren met een mooie fotoshoot in de jachthaven maakt de dag helemaal compleet.

Een moderne feestlocatie is Club Onz, met zijn stijlvolle inrichting en sfeer.

Check voor meer inspiratie de onderstaande foto’s

prewedding loveshoot maximaparkprewedding loveshoot maximaparkprewedding loveshoot maximaparkprewedding loveshoot maximaparkprewedding loveshoot maximaparkfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotografie vleuten de meern, leidsche rijnfotografie vleuten de meern, leidsche rijnfotografie vleuten de meern, leidsche rijnfotografie vleuten de meern, leidsche rijnfotografie vleuten de meern, leidsche rijn

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *