Trouwfotograaf Hindoestaanse bruiloft in Poeldijk | Renu Rainesh

Een van de moeilijkste opdrachten die ik als hindoestaanse trouwfotograaf kan krijgen, is het fotografen van een andere hindoestaanse trouwfotograaf 🙂
Nu heb ik al een aantal bruiloften van collega fotografen gedaan, maar bij Rainesh was het toch anders. Rainesh kende ik al een tijd. Zo heeft deze docent in het dagelijkse leven ook een IT knobbel en heeft een deel van mijn netwerk en backup-systeem in mijn huis aangelegd.
Het grappige is dat Rainesh en ik het zelden over bruidfotografie hadden. En dat moet ook! Als bruidsfotografen onderling weten wij wel dat als wij zouden stoppen met fotografie, wij geen gespreksonderwerp meer zouden hebben en de vriendschap snel zou verwateren. Met Rainesh niet! Zo heb ik naast de fotografie nog een aantal andere overeenkomsten. Anime en audio bijvoorbeeld, maar ook auto’s, planten en het belangrijkste; wij zijn beide levensgenieters. Tevens werkt Rainesh op een soortgelijke school als docent, waar ik in het verleden schoolmaatschappelijk werker was.

Renu is een van de meest bijzondere bruidjes die ik gezien heb. Renu heeft een bepaalde aaibaarheidsfactor. Haar uiterlijk straalt precies uit hoe zij qwa karakter is. Superlief en zachtaardig! Het ideale stel dus!

En dan was het zover! Ik mocht maar liefst twee volle dagen fotograferen van dit bruidspaar. Zowel de Vivaah / Bhiya als de wettelijke bruiloft. De eerste dag was dan ook de Vivaah / bhiya. Een hindoestaanse bruiloft volgens het boekje!
Renu had een aantal wensen! Een ervan was dat zij een unieke Mandap (tempel) wilde. Haar familie die heel creatief is, had dan ook een prachtige Mandap voor haar gemaakt. En niet zomaar een, maar dit was serieus de eerste echte Bamboe Mandap / maroh die ik ooit in mijn leven had gezien. Indrukwekkend! Ook de versiering op de grond zag er fantastisch uit.

Als trouwfotograaf begon ik bij de ouders van Rainesh thuis in Den Haag. Rainesh zou daar worden aangekleed volgens de hindoestaanse bruiloft traditie. Namelijk door een speciaal aangestelde zwager. Rainesh droeg een traditionele Jora Jama. Dit is de laatste tijd de trend binnen de hindoestaanse bruiloften. Kleding blijft altijd een lastige keuze, mede daarom hebben wij ook een speciale blog geschreven voor bruidegommen.

Na het aankleed ceremonie, vertrokken we naar de bekende zaal Leuningjes in Poeldijk. Renu was daar al en was net klaar met de visagie. De visagist Vivians had een prachtig kunstwerk van Renu gemaakt. Voor mij als trouwfotograaf is dit natuurlijk altijd leuk, want dan kan ik nog wat mooie portret foto’s maken.

De bruiloft was zelf een intieme bruiloft. Naast dat er veel gelachen werd, was er ook veel emotie. Familie leden waren 100% hun zelf en als trouwfotograaf had ik de vrijheid om overal foto’s van te mogen maken.
Ik heb de bruiloft als zeer fijn ervaren. Ondanks ik keihard aan het werk was, voelde ik mij ook wel een familielid. Zo werd ik namelijk ook behandeld en dat is altijd fijn!
Deze Hindoestaanse bruiloft eindigde in een spettend feest en een liefdevol bidai / afscheid vanuit de familie.

En nu is het tijd voor de foto’s!

trouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijk

trouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijk

trouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijk

trouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijktrouwfotograaf hindoestaanse bruiloft Poeldijk

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.