Trouwfotograaf Hilversum | TOTAALFOTOGRAFIE

Trouwen in Hilversum, goed plan!

Hilversum heeft meerdere officiële trouwlocaties:

Hiervan zijn er een aantal mooie locaties mede door de architectuur van de gebouwen:

Het Dudok Raadhuis; dit is een bijzondere plaats om te trouwen.  Dit is één van de belangrijkste ontwerpen van stadsarchitect Dudok. Het is ook nog eens één van de oudste gebouwen (rijksmonument) van Hilverum. De trouwzaal heeft een mooie ingang met gouden pilaren en is nog origineel. Voor een fotograaf is dit een mooie locatie vanwege de mooie lichtinval door de grote ramen.

Grand Hotel Gooiland, dit hotel staat in het centrum van Hilversum. In dit gebouw vind je een theater, een restaurant, een disco en een hotel. Alles bij elkaar is dit een mooie locatie om te trouwen en te feesten, zelfs tot 1500 personen.

En dan is er ook nog Het Oude Raadhuis, met een mooi bordes, prachtig voor uw groepsfoto’s. Tegenwoordig is het een museum, waar u op de eerste verdieping kunt trouwen, daar waar vroeger de burgemeester zijn werk deed.

Erg leuk is het om te trouwen in Beeld en Geluid. Het ja woord geven op een stukje Media Park.
Er zijn 2 verschillende theaterzalen waar u kunt trouwen, met ieder een groot projectiescherm waar u uw eigen film op kunt laten draaien, heel bijzonder. Maar het is ook mogelijk in de tijdelijk tentoonstellingszaal te trouwen. Deze zaal wordt dan tijdelijk voor publiek afgesloten, waar maakt u dat mee?
Bij Beeld en geluid denken ze graag met u mee met de organisatie van uw bruiloft en/of uw feest.

Uw ja woord zeggen tussen de vliegtuigen? Aankomen met een helikopter of vliegtuig? Dit is mogelijk bij Restaurant Fly Inn, wat een entree!
De helikopter landt op slechts 5 meter van het terras waar u uw ja woord kunt geven.
U hoeft hier natuurlijk geen gebruik van te maken, trouwfoto’s maken tussen de vliegtuigen is een optie en u zit hier ook midden in de natuur. In het restaurant kunt u aansluitend uw feest geven.

Trouwen in het groen:

Bijvoorbeeld in één van de mooiste botanische tuinen van Nederland: de Pinetum Blijdenstein tuin.  Bekend om de grootste collectie coniferen van de wereld. Uw ceremonie kan hier plaatsvinden op het grasveld, tussen de vogels en het groen. De tuin is een prachtige locatie voor romantische trouwfoto’s.
Mocht het weer het niet toelaten kan er ook altijd getrouwd worden in het overdekte terras of in de zaal.

Of trouwen op de Hoorneboeg, een cirkelvormige buitenplaats. Met heel veel ruimte voor een geslaagd feest, zowel binnen als buiten. Een prachtige ligging en mooie monumentale gebouwen.
Het feest is volledig in uw handen, het is bijzonder geschikt voor bruidsparen die zelf hun feest willen organiseren, denk hierbij aan de aankleding, de cateraar, de bediening en/of muziek.

De nieuwste locatie is sanatorium Zonnestraal. Het is een prachtig, stijlvol gebouw dat door het vele glas erg rijk aan licht is.

De gemeente Hilversum staat ook open voor trouwen op een andere locatie, dit mag dan alleen niet in een park, bos of een boot zijn. Wel kan dat uw eigen huiskamer bijvoorbeeld zijn of lekker knus in uw stamkroeg.

 

Nominatie bruidsfotografie award de MastersNominatie bruidsfotografie award de MastersNominatie bruidsfotografie award de MastersNominatie bruidsfotografie award de Masters  

De Masters inzendingen ronde 1De Masters inzendingen ronde 1De Masters inzendingen ronde 1 

 De masters fotografie awardsDe Masters fotografie awardsDe masterds fotografie awards

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *