Trouwfotograaf Haarzuilens | TOTAALFOTOGRAFIE

Haarzuilens

Haarzuilens is een klein dorpje aan de rand van Utrecht. Het is klein maar het bezit alles om van te houden,  trouwen in Haarzuilens betekent dus intiem. Deze omgeving leent zich voor een prachtige bruidsreportage in het brinkdorp of voor kasteel De Haar.

Haarzuilens is bekend van kasteel De Haar, hier moet je zijn voor een sprookjeshuwelijk. Kasteel De Haar heeft een mooie tuin met romantische stijltuinen, vijvers, fonteinen met een bijbehorend eeuwenoude kapel. U kunt er 7 dagen per week trouwen, ook in de avonduren. Alleen trouwen is mogelijk, maar de gehele dag feesten op dit kasteel is ook mogelijk.
De ceremonie kan voltrokken worden in het kasteel, in de kapel of bij mooi weer buiten.
In het kasteel kunt u trouwen in de bibliotheek en in de Main Hall.
De kapel is een romantische locatie met glas in lood ramen en kleurige beschilderingen. U kunt hier voor de wet trouwen maar ook voor de kerk.
Van mei tot augustus is het mogelijk buiten te trouwen, er zijn 3 locaties die zich hiervoor lenen in de tuin, ieder met zijn eigen sfeer.
Romantiek in de rozentuin, onder een 120 jaar oude kastanjeboom (max. 30 personen) sfeervol, maar intiem. Of in de Romeinse tuin, romantisch maar strak aangelegd.

Dan is er ook nog de officiële trouwlocatie De Vier Balken. Een restaurant met verschillende prachtige zalen, allemaal met een terras met uitzicht op een mooie omgeving.
De Vier Balken beschikt over een uitgebreide informatie over dj’s, artiesten en/of bands. Alleen achtergrondmuziek kan natuurlijk ook.

Bij het Wapen van Haarzuilen kunt u ook trouwen en feesten. Echt bourgondisch genieten, dat kan nergens beter dan bij het Wapen van Haarzuilen. U kunt hier kiezen uit veel arrangementen.

Onlangs heb ik de bruiloft van Floor en Willem gefotografeerd. Dit bruidspaar is getrouwd in Kasteel de Haar. Naast de ceremonie vond ook de fotoshoot en het feest hier plaats. Voor mij was dit een fantastische belevenis want Kasteel de Haar is wel een van de meest indrukwekkende trouwlocaties van Nederland. Meer over deze serie kunnen jullie hier zien: Floor & Willem Bruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarKoning Willem 5 Hotel UtrechtKoning Willem 5 Hotel UtrechtKoning Willem 5 Hotel UtrechtKoning Willem 5 Hotel UtrechtKoning Willem 5 Hotel UtrechtKoning Willem 5 Hotel UtrechtKoning Willem 5 Hotel UtrechtBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de Haar

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *