Trouwfotograaf Ede – Kavita & Avinash

Enig tijd geleden had ik het intake gesprek met Avinash en Kavita. Het bijzondere van dit gesprek was dat Kavita en ik een belangrijk overeenkomst hadden, namelijk het Thaiboksen. Zoals sommige van jullie weten heb ik naast TOTAALFOTOGRAFIE ook een Thaiboksschool. Een bijzondere maar niet alledaagse sport. Supertof om dan iemand te ontmoeten die dezelfde passie heeft! Sterker nog, Kavita bokst af en toe bij ons!

Dit bruidspaar is 2x getrouwd. Zowel op zijn traditioneel hindoestaans als voor de wet. De foto’s van de hindoestaanse bruiloft zijn door de drukte van mei niet geblogt, maar nog wel te zien op mijn facebook.

De dag begon voor ons thuis bij Kavita in Ede. Ede is een dorpje net buiten Utrecht. Voor mij was het de eerste keer dat ik trouwfotograaf was in Ede. Het is een mooi dorpje met redelijk wat groen. Iets wat ik zelf in mijn grote stad Utrecht soms echt mis.
Bij Kavita thuis was het gezellig. Ik had direct contact met de familie en voelde mij al redelijk snel thuis. Zo mocht ik al snel naar boven om vast de sfeer te proeven en wat voorbereiding foto’s te maken.

Avinash kwam aan met een koets en paarden. Dit zie ik de laatste tijd niet zo vaak meer bij hindoestanen, maar het blijft wel een tof gezicht! Zelf hou ik echt van dieren, maar voor paarden doe ik altijd een stap naar achteren. Kavita had het zelfde. Ze vond de koets met paarden geweldig, maar een paard aaien, koste haar toch wel wat moeite (zie foto 😉 ).
Na het ophaal moment, vertrokken we naar de locatie. Dit betrof een supermooi buitenlocatie in Ede. En dit is bijzonder. Hindoestanen kunnen over het algemeen niet buiten trouwen omdat de groep vaak te groot is vanwege de grote families. Ga je buiten de randstad, dan vind je allemaal locaties waarbij dat wel kan zoals in dit geval in Ede.

De bruiloft was zelf prachtig om te zien. Na de ceremonie hebben we nog wat trouwfoto’s gemaakt en daarna vond het feest plaats in zaal Hayat in Ede. De bruiloft was gewoon echt supergezellig en ik hoop vaker van dit soort bruiloften mee te mogen maken. Ik kan niet wachten om aan het trouwalbum van dit stel te beginnen. Want die zal echt heel mooi worden.

Trouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & AvinashTrouwfotograaf Ede - Kavita & Avinash

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.