Trouwfotograaf – Domkerk Utrecht – Ravish & Nandini

Wederom een thuiswedstrijd! Hoe heerlijk is dit als trouwfotograaf! Nandini en Ravish wonen op exact 4 minuten bij mij vandaan! Nou hou ik erg van autorijden, maar mijn eigen buurt ken ik natuurlijk als de beste. Toen Nandini en Ravish mij benaderde, werd ik direct enthousiast! Zij zouden namelijk trouwen op een van de vetste trouwlocaties in Utrecht. Een locatie waar velen over dromen. Dit bruidspaar deed het: trouwen in de Domkerk in Utrecht!

De Domkerk is een echte kerk, maar ook een openbare toeristische locatie midden in het centrum van Utrecht en naast de Dom. De dag begon voor mij bij Ravish. Afgesproken was dat ik eerst bij hem zou fotograferen. Daarna vertrok ik richting Nandini en ook zij was nog in alle rust aan het voorbereiden. Het leuke van Utrecht is dat ik ontzettend veel bekenden tegen kwam. Ik kwam de gezellige families uit Utrecht tegen, dus ik had er extra veel zin in. Ravish haalde Nandini op in een dikke vette Rolls Royce.

Na het ophalen vertrokken we direct door naar de fotolocaties. Het idee was eigenlijk het Maximapark en de tuinen in Utrecht Terwijde, maar vanwege het stormachtige weer werd er toch voor een binnenlocatie gekozen. Dit werd het bekende Spoorwegmuseum. En dan sta je daar met 3 auto’s en een overvolle Spoorweg Museum. Ook de directie vond het bruidspaar interessant en had dan ook snel wat parkeerplaatsen geregeld. De shoot was erg leuk en gemoedelijk. Wat een supertof bruidspaar is dit!

Na de shoot vertrokken we naar het centrum. Daar vond de ceremonie plaats. Ik blijf de Domkerk een indrukwekkende locatie vinden. Authentiek, hoog, sfeervol en rustig. De ceremonie was prachtig! Het was indrukwekkend om te zien hoe ruim 200 Hindoestanen daar in alle rust in de Domkerk zaten te luisteren.

Na de ceremonie vertrokken we naar de volgende locatie. Dit was het voor mij bekende Partycentrum de Koning. Een van de mooiste feestzalen in Amsterdam. Het nadeel van grote feestzalen is vaak dat er geen ramen zijn. Ramen hebben wij trouwfotografen nodig om te kunnen spelen met licht wat ons foto’s extra uniek maken. Partycentrum de Koning heeft dit weten op te lossen door professioneel licht te gebruiken in zaal. Dit zag er dan ook prachtig uit!

De openingsdans vond al snel plaats. Dit was niet zomaar een openingsdans, maar een hele happening met vuurwerk! Het feest was ook echt bijzonder! Echt iedereen deed mee en iedereen ging ook helemaal los! De bruiloft had nog veel meer toffe elementen als een cocktail workshop en een flashmob. Ik kan nog van alles schrijven, maar het is nu tijd voor de foto’s

TrouwfotograafIndian BridalFotoshoot LeidschereijnSpoorwegmuseum UtrechtSpoorwegmuseum UtrechtSpoorwegmuseum UtrechtSpoorwegmuseum UtrechtDomkerk UtrechtDomkerk UtrechtDomkerk UtrechtDomkerk UtrechtDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamCatering MoksiDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning AmsterdamDe Koning Amsterdam

 

Fotografie: Ashvin Ghisyawan
Second Shooter TOTAALFOTOGRAFIE: Julia van Dieren
Visagie: Oemoe Visagie
Ceremonie: Domkerk Utrecht
Fotoshoot: Spoorweg Museum
Receptie: Party centrum de Koning
Vuurwerk: Basma FX
Catering: ?
Taart: ?
Weddingplanner / Ceremoniemeester: Pratina Kalika-Gayadien

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.