Trouwfotograaf Diergaarde Blijdorp Rotterdam | Niek en Vivian

Niek & Vivian zijn getrouwd! En HOE!!! Gelukkig mocht ik hun trouwfotograaf zijn, want dit was voor mij een geweldige belevenis.

Dit geweldige bruidspaar is  getrouwd in diergaarde Blijdorp te Rotterdam
Zoals ik al eerder heb aangegeven ben ik een trouwfotograaf in Utrecht. Tegenwoordig krijg ik steeds meer aanvragen van elders in het land. Dit vind ik geweldig!
Niek en Vivian hadden dus besloten om in Diergaarde Blijdorp te trouwen. Aangezien ik een echte dierenliefhebber was dit voor mij een droomhuwelijk!
Het bruidspaar kende ik al van een eerdere prewedding loveshoot. We hadden al direct een klik destijds en in de tussentijd naar de bruiloft toe, bleven wij contact houden. Een supertof koppel die aangaf alle vertrouwen in mij te hebben.
De trouwceremonie vond zelf  plaats in de bekende Haaienzaal in Blijdorp. Dit is een bruidszaal wat aan de achterkant zit van het Oceanium.
Het was bijzonder om te zien dat er in de muur van de trouwzaal barracuda’s, haaien, andere vissen en zelfs een gigantische schildpad zwom! Prachtig.

Vivian is zelf juf en het was voor haar een verassing dat alle kinderen van haar klas ook bij de bruiloft aanwezig waren. Een erg mooi en emotioneel moment.

Zie hier een paar foto’s  van deze dag in Blijdorp en laat een bericht/like achter als je de serie mooi vind!

 

Trouwfotograaf Diergaarde Blijdorp RotterdamTrouwfotograaf Diergaarde Blijdorp RotterdamTrouwfotograaf Diergaarde Blijdorp RotterdamTrouwfotograaf Diergaarde Blijdorp RotterdamTrouwfotograaf Diergaarde Blijdorp RotterdamTrouwfotograaf Diergaarde Blijdorp RotterdamTrouwfotograaf Diergaarde Blijdorp Rotterdambruidsfotograaf blijdorpfotograaf haaienzaalfotograaf haaienzaalfotograaf haaienzaalfotograaf haaienzaalfotograaf haaienzaaltrouwreportage huwelijktrouwreportage huwelijktrouwreportage huwelijktrouwreportage bruilofttrouwreportage bruilofttrouwreportage bruilofttrouwreportage bruiloft

 

Beginpagina bruidsfotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.