Trouwfotograaf Den Haag

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf of bruidsfotograaf in Den Haag? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Ik heb regelmatig bruidsreportages gemaakt in Den Haag.

Den Haag heeft hele mooie plekjes, ademt volop cultuur en historie. Zie hieronder enkele plekjes in Den Haag waar je mooie bruidsfoto’s kunt plaatsen. Als jullie foto’s van door mij gefotografeerde bruiloften willen zien dan vind je die onderaan deze pagina of op mijn homepage.

Een grote diversiteit in trouwlocaties, van strandpaviljoens tot luxe kastelen.

In Den Haag staat het mooiste automobielmuseum: het Louwmanmuseum. Zijn jullie gek op auto’s dan is dit een mooie locatie om foto’s van jullie huwelijk te maken. Ook uw feest kan hier gegeven worden.

Een mooie fotolocatie is het Hemels Gewelf in Kijkduin. Deze aparte geometrische, kunstmatige duinkom is ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar James Turrel. Het landschapskunstwerk is bedoeld als plek om naar de hemel te kijken.

Voor foto’s in de natuur is de Hofvijver ook een mooie locatie. De Hofvijver is een vijver in het centrum van Den Haag. Er ligt een met planten en bomen begroeid eilandje in.

Het strand van Scheveningen is ook zo’n mooie locatie, wanneer jullie van zand en water houden. Met een vuurtoren, die zich bevindt aan het einde van de boulevard, dichtbij de Scheveningse haven en de visafslag. Leuk om dit te combineren.

Een mooi uitzicht vanaf het hoogste balkon van Nederland, het stadsbalkon van de Haagse Toren.

De bruisende binnenstad van Den Haag: Het binnenhof, met in het midden de Ridderzaal omringd door parlements- en regeringsgebouwen. Paleis Noordeinde, vanuit de straat te fotograferen met aan de overkant De Paleistuin of het Vredespaleis.

Den Haag heeft meer dan 100 hofjes. Deze van oudsher liefdadigheids- of armenhofjes zijn nu een oase van rust in het drukke centrum van Den Haag. Verstopt achter een deur of poort vindt u totale stilte.

Mooie locaties voor uw huwelijksdag in Den Haag zijn er volop.

Bijvoorbeeld Paviljoen de Witte. Dit is een prachtige, statige locatie in Scheveningen met een rijke historie. Het tempelachtig buitenhuis op de duinen was een cadeau van Willem I aan zijn vrouw. De parel van Scheveningen is een bijzondere locatie met een prachtige ligging en uitzicht over de zee en het strand. Het beschikt over een stijlvolle architectuur met koninklijke allure.

Ook het Spaansche Hof is een mooie locatie, deze beschikt tevens over één van de grootste privétuinen in het hartje van Den Haag. Met mooi weer kan de ceremonie, de receptie of de hele dag zelfs in de tuin en op het waanzinnige bordes plaatsvinden.

De Remise is een heel aparte locatie. Dit rijksmonument was de remise voor de elektrische tram. Later werd het de thuishaven van het Haags Openbaar Vervoer Museum.

Het Heden is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de mooiste winkelstraat van Den Haag: het Noordeinde. Zodra je binnenkomt proef je de gezellige sfeer. De 19e eeuwse Herenkamer ademt de gemoedelijke sfeer van een ver verleden.

De nieuwe Kerk heeft een kerkzaal voor zowel een klassieke opstelling als een moderne, met onder de kerkzaal een prachtige feestlocatie.

Trouwen in het Lucent Theater biedt oneindig veel mogelijkheden. Uw eigen ‘voorstelling’ op het podium, intiem in de orkestbak, in een van de sfeervolle foyers, backstage of in theatercafé Studio3.

Voor een moderne trouwlocatie is er Pepperoni, gelegen in het bruisende World Trade Center.

Opera Alians is een zalencentrum met hele grote zalen met ieder zijn eigen ingang en faciliteiten.

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *