Trouwfotograaf de Meern

Trouwen in Vleuten-De Meern

Vleuten-De Meern is een mooie wijk in de gemeente Utrecht. Deze wijk is samengevoegd uit de gemeenten Vleuten, De Meern, Oudenrijn, Veldhuizen en Haarzuijlens.

De Zandweg is een mooie straat om foto’s te maken, het is één van de bekendste straten van De Meern. Langs deze straat loopt de Leidsche Rijn. Dit is een kanaal, sinds de middeleeuwen gegraven ter vervanging van de kronkelige oude Rijnloop.

De Meern heeft het mooiste park van Nederland (dat is in ieder geval mijn mening): het Maximapark. Met een tal aan mogelijkheden om jullie trouwfoto’s hier te maken. Ik kom hier vaak met stelletjes, ook voor een pré of after weddingshoot.

Trouwen “met kinderen” dan is wellicht een fotoshoot in Dorpstuin De Meern een leuke optie.

Nog een ander park voor foto’s is het Meentpark, dit is een park is een onderdeel van de ecologische verbinding tussen de polder Rijnenburg en het Maxima Park. Het park is gericht op de natuur.

In Vleuten-De Meern staan meerdere kerken waar u kunt trouwen en/of foto’s kunt maken.

Een mooie historische locatie om een shoot te maken is de Hamtoren op de oude weg naar Harmelen. Dit is een overblijfsel van een ridderhofstad.

Ook de broederschapshuisjes aan de Dorpsstraat zijn een mooie achtergrond voor foto’s. Het zijn lage huisjes, gepleisterd en met een rieten dak, halve luiken en oude roeden vensters.

Het voormalig gemeentehuis van Vleuten is sinds 2007 in gebruik als restaurant en zalencentrum waar ook weer getrouwd kan worden. Het heet nu De Villa van Vleuten. Op de eerste etage van De Villa bevinden zich twee unieke stijlkamers. De kamers zijn weer helemaal in hun oude glorie voorzien en zijn uitermate geschikt voor een geweldig feest.

bruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districttrouwreportage maximaparktrouwreportage maximaparktrouwreportage maximaparktrouwreportage maximaparktrouwreportage maximapark

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *