Trouwfotograaf Bhatwaan | De Koning in Amsterdam | Varsha

De bhatwaan van Varsha Sewcharan vond plaats in Zalencentrum de Koning in Amsterdam, waar ik de trouwfotograaf was. Een supertoffe bhatwaan.

Zoals ik al vaker heb uitgelegd is dit de dag die voor de hindoestaanse bruiloft plaatsvind. De bruid viert haar eigen feest en de bruidegom ook. Ik mocht bij Varsha als fotograaf fotograferen.
Varsha kende ik natuurlijk al, daar ik haar al vaker ontmoet had bij andere bruiloften en een week er voor ook haar fotograaf was. Zie een paar post hieronder: Bruiloft Varsha & Shaam

Ik vond het super dat ik deze dag mocht vastleggen. Dit is namelijk een familie waardoor ik zoveel van dit werk hou. Warm, gezellig, spontaan, solidair en ontzettend feestelijk!

Varsha zag er  natuurlijk weer prachtig uit. Haar paarse indiase kleding zag er werkelijk spectaculair uit.
Voor mij wederom een supertoffe dag en erg leuk om alle bekenden weer te zien.

Check de foto’s en laat een bericht achter als je wilt 😉

Trouwfotograaf Bhatwaan De Koning in Amsterdam


Trouwfotograaf Bhatwaan De Koning in Amsterdam

Trouwfotograaf Bhatwaan De Koning in Amsterdam Trouwfotograaf Bhatwaan De Koning in Amsterdam Trouwfotograaf Bhatwaan De Koning in Amsterdam Trouwfotograaf Bhatwaan De Koning in Amsterdam Trouwfotograaf Bhatwaan De Koning in Amsterdam Trouwfotograaf Bhatwaan De Koning in Amsterdam Trouwfotograaf hindoestaans fotografieTrouwfotograaf hindoestaans fotografieTrouwfotograaf hindoestaans fotografiefotograaf hindoestaans trouwenfotograaf hindoestaans trouwenfotograaf hindoestaans trouwenfotograaf hindoestaans trouwenfotografie hindoestaanse huwelijkfotografie hindoestaanse huwelijkfotografie hindoestaanse huwelijkfotografie hindoestaanse huwelijkfotografie hindoestaanse huwelijkbruiloft hindoestanen den haagbruiloft hindoestanen den haagbruiloft hindoestanen den haagbruiloft hindoestanen den haagbhatvaan bhatwaanbhatvaan bhatwaan

 

Beginpagina Bruidsfotograaf TOTAALFOTOGRAFIE 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.