Trouwfotograaf Arendshoeve – Reshma & Avinash

Jaren geleden fotografeerde ik mijn eerste bruiloft ooit in een prachtige plantenkas! Niet zomaar een kas maar echt The Garden of Amsterdam zoals het ook wel eens genoemd wordt. Dat was de bruiloft van mijn geweldig stel Sabine en Marty! Inmiddels ben ik al jaren verder en heet deze locatie nu de Arendshoeve. Deze locatie kende ik al goed omdat ik hier eerder een aantal bruiloften heb gefotografeerd en ook mijn bruidsfotografie workshops geef.

Vandaag mocht ik de bruiloft van Reshma en Avinash fotograferen. Reshma en Avinash wonen in Miami (Amerika) en hebben besloten om in een van de mooiste locaties in Nederland te trouwen. Reshma woonde tot voor kort nog in Nederlands en had hier haar ”roots” en een deel van de familie. Voor ons fotografen is het hier altijd een grote uitdaging aangezien dit een donkere locatie is. Persoonlijk hou ik wel van een donkere sfeer en kon ik hier dan ook helemaal los gaan!

De bruiloft begon voor mij direct al in de Arendshoeve. Reshma werd hier opgemaakt door o.a. haar zusje. Intussen kon ik de locatie vast bekijken en mij voorbereiden. Wat een geweldige familie en supergoede sfeer heerste er hier! Een groot solidair gebeuren.
Ik was tevens verbaasd hoeveel mensen er vanuit Amerika waren overgevlogen om deze bruiloft te mogen bij wonen.

De locatie was prachtig aangekleed. Naast alle mooie bloemen en planten, hadden de jongens van Yourweddingcreators ook een geweldige weddingstage neergezet.
De voltrekking was echt super! Directe familie / vrienden werden betrokken en mochten ook plaatsnemen op de stage. Na de ceremonie was er nog uitgebreid tijd voor een toast. Heerlijk de rust en ontspannenheid bij dit soort bruiloften. Daarna was het tijd voor wat foto’s en kort daarna vertrokken we naar Den Haag naar de zaal Zichtenburg.

In de zaal Zichtenburg vond de receptie plaats. Uiteraard werd er nog een keer geproost en was er een prachtig taart om aangesneden te worden en uiteraard om opgegeten te worden! Net als de vorige bruiloft, de Vivaah ofwel Hindoestaanse Bruiloft was het dit keer wederom feesten geblazen.
Ik heb al vele bruiloften mogen fotograferen in Zichtenburg. Dit was voor mij een unieke ervaring aangezien dit een heel ander bruiloft was dan ik normaliter gewend ben. Ik vond het echt super dat ik onderdeel mocht zijn van deze bruiloft en hoop dat jullie van de foto’s zullen genieten!

trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Aalsmeer / Amsterdamtrouwfotograaf Amsterdamtrouwfotograaf Arendshoeve Amsterdamlandgoed clingedaellandgoed clingedaelMandapshany's fruitfotograaf fruitschaaltrouwfotograaf Zichtenburgtrouwfotograaf Zichtenburgtrouwfotograaf Zichtenburgtrouwfotograaf Zichtenburgtrouwfotograaf Zichtenburgtrouwfotograaf Zichtenburgtrouwfotograaf Zichtenburgtrouwfotograaf Zichtenburg

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.