Trouwfotograaf Amsterdam | Salon Osdorp | Boyke en Reshma

 

 

Zaterdag 6 april had ik een bruiloft. Dit was niet zo maar een bruiloft, maar de bruiloft van Reshma Gopal en Boyke Ramautar. Een hindoestaans stel uit Amsterdam.
Bijzonder om als trouwfotograaf vandaag te werken in Salon Osdorp. Dit ken ik namelijk nog echt van vroeger toen het nog een feestzaal was in Amsterdam
Reshma en Boyke, hebben mij niet zo lang geleden geboekt. Namelijk precies een week voor hun bruiloft. Gelukkig was ik beschikbaar. Reshma was al bekend met mijn bruiloften omdat zij werkelijk alle blogs op mijn site gezien en gelezen heeft. Van Boyke was ik ook geen onbekende omdat ik ook de bruiloft van zijn zus heb gefotografeerd.

Ik had superveel zin in deze bruiloft. En terecht!
De dag begon voor mij bij Reshma thuis. Als trouwfotograaf begin ik vaker bij de bruid thuis om zo ook een deel van de visagie te kunnen fotograferen of juist vast wat familie foto’s te kunnen maken. Boyke had mij thuis verzekerd absoluut op tijd te komen. Ik geloofde dit niet. Dit komt omdat ik vaker hindoestaanse bruiloften fotografeer en wij hebben zulke grote families dat het soms lastig is om alles gestructureerd te laten lopen. We hadden dan ook een weddenschap. Als Boyke op tijd zou komen, zou hij van mij een fles Jack Daniels krijgen. Zou hij te laat komen, zou ik van hem een fles Jack Daniels krijgen. Ik kan mijn voorraad dus weer bijvullen en dat voor iemand die nauwelijks drinkt ;).

Boyke kwam uiteindelijk aan in een gigantische Range Rover trouwlimo. Na dat iedereen was ingestapt, was het tijd om naar Amsterdam-Noord te rijden, waar de trouwceremonie zou plaatsvinden. De ceremonie was prachtig en de mijn complimenten gaan dan ook uit naar de trouwambtenaar (wiens naam ik helaas vergeten ben).
Na de ceremonie hebben wij nog wat foto’s gemaakt. De eerste foto’s vonden plaats op een wel hele toffe locatie, namelijk een kermis :). Ik ben dan ook samen met het bruidspaar de achtbaan in geweest. Uhmmm dit doe ik nooit meer!!! Ik probeer ook niet meer met dit soort ”geniale” ideeën te komen :-). Na de fotoshoot hebben wij nog wat foto’s gemaakt in het Amstelpark te Amsterdam. Daarna was het tijd om naar de zaal te gaan. Het was voor mij de eerste keer om een receptie te fotograferen in de zaal Salon Osdorp in Amsterdam. Ik vond dit een mooie zaal en ideaal voor de fotografie.

Na was familie foto’s gemaakt te hebben, was het tijd om te eten. Nu is het zo dat Boyke een roti bedrijf heeft. Hij produceert kant-en-klare roti’s die hij door het hele land (inc. vele toko’s) verkoopt. Ik weet zeker dat velen van jullie wel eens een roti van Boyke heeft gegeten. De catering was dan ook een thuis catering. Ik heb bij zoveel bruiloften mogen mee-eten  maar dit was wel het lekkerste bruidsmaaltijd dat ik ooit heb gehad. Mijn maaltijd bestond uit traditioneel hindoestaanse roti met zowel eend/doks als lams in Masala (Indiase gele kerrie). Na het eten was het tijd voor de taart en openingsdans. Voor mij als fotograaf wederom een uitdaging daar er superveel mensen waren. Voor mij was het uiteraard weer tof om zoveel bekenden en zelfs weer oude bruidsparen te zien. Dit was voor mij wederom een geslaagde dag en bruiloft.

Ik hoop dat jullie de foto’s leuk vinden en zou het tof vinden als jullie deze post zouden willen liken / delen 🙂
trouwfotograaf amsterdam totaalfotografie

trouwfotograaf amsterdam totaalfotografietrouwfotograaf amsterdam totaalfotografietrouwfotograaf amsterdam totaalfotografietrouwfotograaf amsterdam totaalfotografieBruiloft Amsterdam NoordBruiloft Amsterdam NoordBruiloft Amsterdam NoordBruiloft Amsterdam Noordtrouwreportage amstelparktrouwreportage amstelparktrouwreportage amstelparktrouwreportage amstelparktrouwreportage amstelparktrouwringentrouwlimomaroh mandap bruidsstoelbruiloft decoratiebruidstaartchampagne proostenopeningsdansopeningsdans trouwentrouwfeesttrouwfeest

 

UPDATE: MET VEEL PIJN EN VERDRIET MOET IK HELAAS MEDEDELEN DAT OP VRIJDAG 18 OKTOBER BOYKE RAMAUTAR HELAAS IS  HEENGEGAAN. IK WENS ALLE NABESTAANDEN HEEL VEEL STERKTE BIJ DIT VERLIES…

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.