Trouwfotograaf Amsterdam | Hortus Botanicus | Esma & Ramazan

Trouwreportage Turkse Bruiloft in de Hortus Botanicus te Amsterdam van Esma & Ramazan.

Esma & Ramazan. Ik heb er al veel over geschreven in mijn blog over hun pre-wedding. Een geweldige leuk stel waar ik naast de loveshoot / prewedding ook hun trouwreportage van mocht verzorgen. Niks is natuurlijk zo mooi als Amsterdam ;-). Geweldige settings, mooie gebieden en de drukte :). Ofwel de perfecte plaats voor elke trouwfotograaf.

Ook bij deze trouwshoot was het stel Servet & Sami aanwezig. Jaren geleden heb ik ook hun bruiloft mogen fotograferen. Bij Turkse bruiloften heb je altijd een soort van beschermkoppel voor het bruidspaar. Bij Esma & Ramazan waren zijn het. Ik vind het altijd weer supertof om weer oudere bruidsparen tegen te komen.

De bruidsshoot vond plaats in de Hortus Botanicus in Amsterdam. Een prachtige plek om een bruiloft te fotograferen. Deze locatie had ik van een We love weddings collega doorgekregen en er absoluut geen spijt van gehad. Op bepaalde momenten vergat ik gewoon dat ik in de  Hortus aan het fotograferen was. Op bepaalde momenten leek het net de Amazone. Prachtig groen, lekker warm en schitterende planten/bloemen.

Voor mij was dit al weer een van de laatste bruiloften van 2012. Ik vind het altijd super om het jaar met een bruiloft als deze af te sluiten. Het bruidspaar gaat nu op huwelijksreis en ik zorg er voor dat zij hun foto’s hebben als ze terug zijn 🙂

 

Trouwfotograaf Amsterdam  Hortus Botanicus Trouwfotograaf Amsterdam  Hortus Botanicus Trouwfotograaf Amsterdam  Hortus Botanicus Trouwfotograaf Amsterdam  Hortus Botanicus Trouwfotograaf Amsterdam  Hortus Botanicus Trouwfotograaf Amsterdam  Hortus Botanicus Trouwfotograaf Amsterdam  Hortus Botanicus Trouwfotograaf Amsterdam  Hortus Botanicus bruiloft hortus botanicustrouwreportage amsterdamtrouwfotografie amsterdamturkse bruiloftbruidsfotograafbruidsfotograafbruidsfotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.