Trouwfotograaf Amstelveen | TOTAALFOTOGRAFIE

Trouwen in Amstelveen, doen!

Amstelveen, een mooie plaats dichtbij Amsterdam, voor iedereen gemakkelijk bereikbaar.

Toplocaties om te trouwen, te feesten en mooie plekjes voor een geweldige foto shoot.

Foto’s maken in het Amstelpark, het Amsterdamse bos of in het centrum, bijvoorbeeld op het stadshartplein.

Het Amstelpark: een mooi groot park met verschillende tuinen, zoals een coniferentuin, vlindertuin, Japanse tuin.  Een park met vijvers waarin meerkoeten, waterkippen, siereenden en ganzen leven.

Het Amstelpark is aangelegd voor de Floriade van 1972. Verschillende tuinarchitecten uit heel de wereld hebben er voor gezorgd dat het park geworden is zoals het nu is.

In dit park vind je het Rosarium. Dit is een officiële, sfeervolle trouwlocatie, waarbij kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid voorop staan.
Een prachtig uitzicht vanuit de parkzalen op de rozentuin, zeer mooi voor uw ceremonie. Ook kunt u na de ceremonie hier geweldig feesten, met een receptie in de wijnbar en/of een heerlijk diner in het restaurant. Dit restaurant is een geweldige ruimte voor een onvergetelijke feest.

Er is ook een aanlegsteiger aan de Amstel, met de mogelijkheid om uw feest met een boottocht te combineren.

Het Amsterdams bos: het bos is 3x groter dan het Central Park in New York. Een bos met een grote verscheidenheid aan dieren, planten en bomen. Een bos met meerdere eet-en feest locaties, bijvoorbeeld:

Het Bosch, een restaurant met uitzicht op het water, met mogelijkheden voor een private dining. (niet geopend in de winter)

Grand Café De Bosbaan: gelegen in een prachtige fotogenieke omgeving. Buiten de “normale” dingen, zoals vriendelijke bediening, sfeervolle ambiance, overheerlijke hapjes staan ze open voor uw wensen. Bijvoorbeeld de aankleding van de ruimte, de verzorging van muziek en aanvullende gerechten zoals u ze wilt.

Het stadshartplein: hier is het Cobramuseum gevestigd. Een museum voor moderne kunst, uw feest kan hier gevierd worden tussen de kunstwerken. Het museum heeft meerdere zalen die u af kunt huren, maar ook het gehele museum kan voor uw trouwdag afgehuurd worden.

Wilt u het klein houden, ga dan naar de molen: De Jonge Dikkert, hier kunt u chique dineren.

Officiële trouwlocaties van Amstelveen zijn bijvoorbeeld:

Rederij ’t Smidtje: wat is romantischer dan trouwen op het water. Het kan op een salonboot of een klassiek schip. De romantische sfeer aan boord en de omgeving op het water maakt van uw trouwdag een onvergetelijke dag.

Lute: een restaurant waar ambitie en moderne architektuur samen komen. Een locatie voor kleine en grote bruiloften. Voor uw ja woord, voor uw diner en feest. Er vaart ook een Lute boot, waarmee u een rondvaart kunt maken met hapjes en drankjes, bijvoorbeeld als een korte pauze tussen de receptie en het diner. Ook het diner op de boot is een mogelijkheid.
Voor de overnachting heeft Lute ook 3 luxe hotelsuites op het terrein, ingericht door topdesigner Marcel Wanders.

bruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf dronten

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *