Bruiloft Gouda & Reeuwijk | R & R | bruidsfotograaf | trouwen

Bruiloft Gouda & Reeuwijk van R & R door bruidsfotograaf Ashvin Ghisyawan van TOTAALFOTOGRAFIE

Een perfecte dag voor een perfecte bruiloft. Dat was het op vorig week vrijdag, 7 september. De dag begon voor mij in Den Haag bij de bruidegom thuis. Kort na dat hij aangekleed was, hoorde ik een geweldige geroffel buiten. Nee, het was geen brassband, maar een echte ouderwetse Chevrolet. Een echte prachtige klassieker. Nu hou ik sowieso wel van auto’s, maar ik heb altijd wel een zwak gehad voor Amerikaanse auto’s. Het was nu tijd om de bruid in Gouda op te halen.
Omdat ik wat sneller was dan de oldtimer, kon ik thuis nog mooie foto’s maken van de bruid. De bruid zag er oogverblindend mooi uit en iedereen was dan ook stil toen de bruidegom belde en bruid de deur open deed.

Na deze mooie liefdesmomenten was het tijd voor de ceremonie welke in het stadhuis van Gouda plaatsvond. Een geweldig mooie plek om te trouwen. Na de bijzonde toespraak van de trouwambtenaar (die benadrukte dat de liefde relevanter is dan de formaliteit) hebben wij nog wat foto’s gemaakt in het bekende park Clingendaal in Den haag. Hierna was het tijd om te feesten.

Het feest vond zelf plaats in zaal de Brug in Reeuwijk. Een prachtige locatie welke ik nog goed kan herinneren daar ik op 11-11-11 ook al heb gefotografeerd voor een bruiloft. Voordat het feest begon was het eerst tijd voor de openingsdans. Daarna heeft het bruidspaar nog taart aangesneden en voor ik het wist barste het feest los! Deze mensen wisten pas hoe je moest feesten!

Ik heb wederom ontzettend genoten. Door dit geweldige stel heb ik mooie foto’s gemaakt welke ik natuurlijk graag met jullie deel. Check hieronder de pics en laat als je wil helemaal onderaan een bericht/like achter!

fotograaf utrecht

Bruiloft utrecht fotograaf AshvinBruiloft utrecht fotograaf AshvinBruiloft utrecht fotograaf AshvinBruiloft utrecht fotograaf AshvinBruiloft utrecht fotograaf AshvinBruidsfotograaf Utrecht TOTAALFOTOGRAFIEBruidsfotograaf Utrecht TOTAALFOTOGRAFIEBruidsfotograaf Utrecht TOTAALFOTOGRAFIEBruidsfotograaf Utrecht TOTAALFOTOGRAFIEBruidsfotograaf Utrecht TOTAALFOTOGRAFIEBruidsfotograaf Utrecht TOTAALFOTOGRAFIEtrouwfotograaf Utrecht Ashvin Ghisyawantrouwfotograaf Utrecht Ashvin Ghisyawantrouwfotograaf Utrecht Ashvin Ghisyawantrouwfotograaf Utrecht Ashvin Ghisyawantrouwfotograaf Utrecht Ashvin Ghisyawantrouwfotograaf Utrecht Ashvin Ghisyawanhuwelijk in reeuwijk de brughuwelijk in reeuwijk de brughuwelijk in reeuwijk de brughuwelijk in reeuwijk de brughuwelijk in reeuwijk de brughuwelijk in reeuwijk de brughuwelijk in reeuwijk de brughuwelijk in reeuwijk de brugbruiloft fotograaf utrecht amsterdambruiloft fotograaf utrecht amsterdambruiloft fotograaf utrecht amsterdambruiloft fotograaf utrecht amsterdambruiloft fotograaf utrecht amsterdambruiloft fotograaf utrecht amsterdamfotograaf utrechtfotograaf utrechtfotograaf utrechtfotograaf utrecht

 

Beginpagina Bruiloft

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.