Trouwen in Sri Lanka stijl

Trouwen in Sri Lankaanse stijl

Een sprookjeshuwelijk in het buitenland, tegenwoordig schijnt het steeds normaler te worden. Met name Sri Lanka is een veel genoemde droomlocatie onder de bruidsparen. En dit is natuurlijk wel begrijpelijk. De mooie tropische natuur in combinatie met een even zo mooie cultuur is het decor voor een droombruiloft.

Zoals je waarschijnlijk wel zult begrijpen hangt er een behoorlijk prijskaartje aan een bruiloft op Sri Lanka. Daarnaast komt er nogal het een en ander bij kijken om een bruiloft in het buitenland te organiseren. Niet gek dus dat bruidsparen hiervan afzien en toch maar kiezen voor een normale bruiloft in eigen land.

Maar wie om bovenstaande redenen af ziet van een bruiloft op Sri Lanka zou kunnen overwegen om de bruiloft gewoon in Nederland te houden maar dan toch op de Sri Lankaanse stijl. Dit zal natuurlijk de nodige voorbereiding kosten maar dan wordt jullie bruiloft zonder meer een zeer uniek feest.

Om te beginnen moet jullie bruiloft natuurlijk het juiste decor hebben. Sri Lanka wordt ook wel “ de parel van de Indische oceaan” genoemd en dit zie je terug in de witte stranden en palmbomen die het decor vormen voor de bruiloft. Wil je dus in Sri Lankaanse stijl trouwen dan is een ceremonie op het strand natuurlijk een vereiste. Je zou het dan aan kunnen kleden met verschillende tropische planten en bomen.

Ook de dieren van Sri Lanka hebben een plek op de bruiloft van de Sri Lankanen. Denk hierbij aan olifanten en tropische vogels. De bruidegom kan bijvoorbeeld aankomen op een olifant, terwijl de bruid omringd wordt door prachtige tropische vogels. Dit zal misschien voor jullie wat lastig te regelen zijn in Nederland maar het maakt wel jullie Sri Lankaanse bruiloft compleet. TOTAALFOTOGRAFIE heeft hier ervaring mee en kan uiteraard hiermee helpen!

De bruidsreportage van jullie bruiloft zou je in de botanische tuinen kunnen doen. Door de mooie verschillende kleuren van de tropische bloemen lijkt het alsof jullie direct in de natuur van Sri Lanka foto’s gemaakt hebben. TOTAALFOTOGRAFIE zou jullie natuurlijk prima kunnen helpen bij de invulling van de bruidsreportage.

Om jullie bruiloft in Sri Lankaanse stijl helemaal af te maken kun je er als bruidspaar voor kiezen om jullie huwelijksreis naar Sri Lanka te maken. Zo kunnen jullie toch de echte cultuur van Sri Lanka proeven zonder daarbij direct enorm veel te moeten regelen.

Trouwen in Sri Lankaanse stijl hoeft zoals je ziet dus niet altijd op Sri Lanka zelf. Een sprookjeshuwelijk in Sri Lankaanse stijl kan ook heel goed in Nederland georganiseerd worden.

basant marhe dhol

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *