Trouwen in Kasteel van Brasschaat

Een Nederlands / Vietnamese bruiloft met vuurwerk!


Woehoeeee!

Vanuit mijn netwerk bij Canon Nederland, waar ik contactpersoon, influencer en ambassadeur van de trouwfotografie in Nederland ben, ben ik benaderd voor een wel heel toffe bruiloft: de bruiloft van Linh en Niels. Deze zou plaatsvinden in het Kasteel van Brasschaat in het plaatsje Brasschaat in België.

Een bruiloft die heel gaaf zou worden, want een kasteel zo mooi als Brasschaat zie je zelden, en zeker niet in Nederland. Hoe tof is het voor ons als bruidsfotografen om weer eens een bruiloft te fotograferen in een kasteel? Een mooiere romantische setting is er bijna niet.

Niels en Linh kwamen op intakegesprek en we hadden direct een klik. Het is altijd tof om twee verschillende culturen te zien en hoe zij een manier hebben gevonden om dit te integreren in hun dagelijkse leven. Linh is Vietnamees en Niels is Nederlands. Het zou een Westerse bruiloft worden.

Ik vond het fascinerend dat we veel dezelfde mensen kenden zonder dat we elkaar ooit eerder hadden ontmoet. Mijn (bijna) buurman Michiel zou de videograaf zijn op deze bruiloft. Het is altijd fijn om met een videograaf te werken die een soortgelijke stijl van werken heeft. Ook Michiel heeft voor Canon gewerkt en kende het bruidspaar.

De bruiloft begon voor ons direct in het kasteel. Zowel mijn tweede fotograaf als ik begonnen gesplitst. Via onze headsets hielden wij elkaar op de hoogte van alle gebeurtenissen. De first look vond plaats voorafgaand aan de ceremonie en was mooi en emotioneel. Een prachtig moment was toen hun zoon in een radiografisch bestuurbare auto zat en zo de zaal ingereden werd om de ringen te brengen.

Na het diner vond er een spectaculair feest plaats met zangeressen, dansgroepen en zelfs de bruid die met haar crew een voorstelling gaf. Als kers op de taart vond er ook een professionele vuurwerkshow plaats. Een vuurwerkshow die je zelfs tijdens Oud en Nieuw niet meemaakt, maar op festivals zoals in Scheveningen. Wij hebben wederom genoten!

Ga je ook trouwen en zoek je nog een team van professionele bruidsfoto- en videografen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of klik hier.

Home » Portfolio & Blog » Trouwen in Kasteel van Brasschaat