Stephanie & Virin trouwen in de Corona tijd

Stephanie & Virin trouwen in de Corona tijd in Stadhuis Coolsingel Rotterdam

 

En dat hadden zij uiteraard ook niet zo gepland.
De Corona kwam voor iedereen onverwachts! Niet alleen voor onze bruidsparen maar ook voor ons als bruidsfotograaf. Waar wij in maanden als april tot en met september tussen de 5 en 8 bruiloften per maand hadden was dat nu aanzienlijk minder.
Mijn bruiloften zijn vaak groot! Zeker de multiculturele bruiloften typeren zich vaak met grote families met grote netwerken. Een bruiloft tussen de 500 en 1000 man is bij ons vaak eerder regel dan uitzondering. Dat vergt veel aanpassing en verandering. Vaak ook zelfs verplaatsing van de hele bruiloft.
Stephanie en Virin wilden in eerste instantie ook groot trouwen. De Corona periode maakte dat dit niet kon. Desondanks hebben zij besloten om alsnog te trouwen maar dan klein.
Ik was blij om dat te horen. Naast alle grote en drukke bruiloften in de winterperiode, vond ik het wel fijn om weer wat kleinere bruiloften te fotograferen. Heerlijk om als fotograaf één te zijn in een kleine intieme setting en familie. Ook heerlijk om alle tijd te hebben voor de bruidsfotografie.

trouwen in de Corona tijd

Trouwen in Coolsingel Rotterdam

Voor mij was het na een lange tijd dat ik weer een bruiloft in Coolsingel kon fotograferen. Coolsingel is groot en prachtig. Desondanks is het vaak drama om hier te parkeren. En dat is jammer! Ik zou hier graag wat meer bruiloften willen fotograferen, want de locatie is echt fantastisch (zie de foto’s).
Het bruidspaar had voor het logistieke probleem een bus geregeld. Het voordeel van een bus is dat iedereen bij elkaar is, niemand te laat kan komen tijdens de ceremonie en de pret eigenlijk al voor de bruiloft begint. Ondanks er een familie in de bus zat, moesten wij allemaal mondkapjes op. Dat bracht nog even stress met zich mee, maar uiteindelijk kwam dit goed.
In de mooie tuin van stadhuis Coolsingel, zag het bruidspaar elkaar voor het eerst. Het was erg mooi om te zien wat voor mooie momenten en emoties dit met zich mee bracht.
Na de ”first look” begon de ceremonie en als klap op de vuurpijl stond Krieshna Soekhlal al klaar op de piano en Ed Rust aan de microfoon om de openingsdans te beginnen.
Krieshna ken ik inmiddels al weer jaren. Een aantal jaren geleden heb ik zijn bruiloft mogen fotograferen. Ed Rust ken ik weer van de bruiloften en de bands waar hij in gespeeld heeft.
De kleine intieme setting in de prachtige locatie maakte dat dit voor mij echt een fantastische bruiloft was. Een bruiloft zoals ik die vaker zou willen fotograferen.

Zo zag deze prachtige bruiloft er uit!

 

 

Ga je ook trouwen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contact formulier!

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.