Trouwen in Belgie | Sint Pauluskerk Parochie te Antwerpen

Een tijd geleden kreeg ik de kans met met mijn collega fotografe uit Utrecht, Alice Mahran, als bruidsfotograaf(second shooter) mee te gaan naar een bruiloft van haar in Antwerpen. Alice kende ik al via facebook en haar werk fascineert mij enorm. Ze heeft een romantische, diepzinnige stijl met een klassieke nabewerking (vintage). Hoewel haar website nog niet eens heel lang online staat krijgt zij regelmatig aanvragen en vaak ook vanuit België. En trouwen in Belgie is geweldig! Wat een prachtland is dit.
Voor mij een kans om van Alice te leren hoe zij haar romantische foto’s maakt. Daarnaast gaf Alice aan dat ik voor haar als second shooter tijdens deze bruiloft een goede aanwinst zou zijn, ik wist dus dat we een goed team zouden vormen.
De bruiloft van Brygida & Bjorn vond plaats in de Sint Pauluskerk Parochie te Antwerpen, één van de mooiste trouwlocaties in België. We begonnen bij Brygida thuis en konden nog een stuk visagie mee fotograferen. Brygida werd hierna door Bjorn opgehaald en toen vertrokken we meteen naar de Sint Pauluskerk. Ik kan mij niet bedenken dat ik ooit een mooiere kerk heb gezien, zo indrukwekkend. De ceremonie was prachtig en emotioneel. Hierna maakten we nog wat foto’s in een park in Antwerpen en toen was het tijd voor het feest!

 

trouwen in antwerpentrouwen in antwerpentrouwen in antwerpentrouwen in antwerpentrouwen in antwerpentrouwen in antwerpensint pauluskerk parochie antwerpensint pauluskerk parochie antwerpensint pauluskerk parochie antwerpensint pauluskerk parochie antwerpensint pauluskerk parochie antwerpensint pauluskerk parochie antwerpentrouwreportagetrouwreportagetrouwreportagetrouwreportagetrouwreportage

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.