One-of-a-kind album

TROUWALBUMS

Jullie trouwfoto’s verdienen een prachtig album. Het is een waardevolle én tastbare herinnering van jullie huwelijk. Daarom heb ik geïnvesteerd in albums van de beste kwaliteit. Digitale albums die 100% handgemaakt zijn.

Ik werk met vak leveranciers die alleen aan professionele fotografen leveren en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo maak ik jullie trouwalbum helemaal op maat.

Een one-of-a-kind album passend bij jullie trouwdag.

Aandacht voor design

Niet alleen de cover en het materiaal is uniek en van hoge kwaliteit, maar ook het design. Met het album en design vertel ik het verhaal van jullie dag. Foto’s op prachtig kwaliteit papier wisselend in grootte, met een layout die de reportage ondersteunt.

Handgemaakt

Is het design akkoord? Dan gaat het naar de drukker en duurt het zo’n 6 tot 8 weken voordat het album af is. Jullie album wordt met helemaal op maat gemaakt. Eerst worden de bladen afgedrukt. Daarna wordt de kaft uitgesneden en wordt alles in elkaar gebonden.

Wat krijg je?

HET TROUWALBUM

Mijn albums zijn van de beste kwaliteit.

  • De foto’s worden geprint op dikke exclusieve bladen.
  • Je hebt keuze uit ongeveer 100 soorten cover materialen. Linnen, (nep) leer, velvet en zelfs materialen als glas, goudkleurig, zilverkleurig of metaal.
  • De albums zijn leverbaar in verschillende formaten. Met een liggende verhouding, staand of vierkant.
  • Albums zijn verkrijgbaar vanaf 500 euro en zijn een vast onderdeel in mijn pakketten.

“Het meest bijzondere vinden wij de emoties die je terugziet in zijn werk. Als je de serie terugkijkt zie je geen poserende mensen, maar oprechte emoties! En dat is wat zijn werk zo bijzonder maakt! Verder is hij ook super relaxt in de omgang, waardoor je je op je gemak voelt. We raden iedereen deze topfotograaf aan!” – Varisha & Ruben

OUDERALBUMS

Willen jullie je ouders, opa en oma, de kinderen of andere dierbaren een bijzonder cadeau geven? Een herinnering aan de geweldige dag samen? Het is mogelijk om meerdere albums te bestellen of kleinere varianten van jullie trouwalbum.

Voor mij is een album onmisbaar bij een bruiloft, een prachtige herinnering van jullie dag om er regelmatig bij te pakken of samen met familie en vrienden door te nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?