Trouwalbums | Vintage collectie bij bruidsfotograaf TOTAALFOTOGRAFIE

Nieuw: Vintage trouwalbums collectie bij TOTAALFOTOGRAFIE.

Wat is een bruiloft zonder een mooie digitale trouwalbum? Al die mooie foto’s op een dvd, wat doe je daar mee? Op je laptop bekijken? Op de tv bekijken? Irriteer je je ook aan dat de grote bestanden zo lang duren met laden. Jou trouwfoto’s verdienen een plaats in een unieke trouwalbum. TOTAALFOTOGRAFIE levert vele soorten trouwalbums meer meer dan 100 soorten coverkeuzen. Een unieke soort is de  Vintage album. Als een van de weinige leveranciers mag ik deze digitale album als bruidsfotograaf aan klanten aanbieden.

Professionele digitale bruidsalbums met een vintage flavour en haarscherpe afdrukken. Leverbaar in diverse formaten en inc. een bijbehorende opbergdoos in dezelfde kleur.

Net als de andere professionele trouwboeken is het ook bij deze mogelijk om te kiezen uit diverse soorten bladen waar de foto’s op afgedrukt worden. Een aantal soorten zijn de bekende:
– Fuji Lustre (mat papier)
– Fuji Glossy
– Fuji Metallic Pearl
Tevens worden de bladen extra gecoat tegen bescherming van buitenaf. Hier hoef je niks extra’s voor te betalen.

Ben je al getrouwd en zoek je nog een digitale album van topkwaliteit, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is dit de ideale album!
Album inc. 40 pagina’s (80-120 foto’s) en een keuze uit 5 prachtige vintage kleuren.
De prijs is inc. btw en ontwerp kosten. Grotere formaten zijn uiteraard ook mogelijk evenals liggende of staande formaten en meerdere spreads.

Meer voorbeelden van albums vind je op: http://totaalfotografie.nl/category/albums/

trouwalbums vintage

trouwalbums vintagetrouwalbums vintage

 

 

Beginpagina bruidsfotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.