Trouwalbums bruidsfotografie Maart 2013 | Linnen / Leer / Kunstleer

Trouwalbums voor bruidsfotografie

Exclusieve albums binnen bij TOTAALFOTOGRAFIE

Vroeger was de keuze in trouwalbums beperkt. Tegenwoordig is dit gelukkig wel anders. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk en albums kun je zelfs compleet customizen. Wellicht hebben jullie ze gezien op mijn Facebook pagina; albums van goud, met een glazen of zelfs metalen cover. Graag stel ik jullie voor aan enkele bruidsparen die graag een anders-dan-anders album wilden. Nou is bij Totaalfotografie werkelijk alles mogelijk dus waren ze bij mij op het goede adres!

Het eerste koppel koos voor een bordeaux album met een gouden structuur. Een prachtig album van 35x35cm met 40 pagina’s in een mooie doos. Dit album biedt als extra dat de tussenbladen in het zwart zijn afgedrukt waardoor het album luxer oogt.

De tweede klant wilde graag een exclusief gouden album van groot formaat (35x35cm.) met een foto op de cover. Na lang zoeken vond ik eindelijk een exemplaar dat aan hun wensen voldeed. Het creëren van dit album was voor mij zo bijzonder omdat ik hun bruiloft niet heb gefotografeerd. Klinkt in eerste instantie vreemd, maar ook achteraf maak ik met plezier een album.

Het derde bruidspaar wilde hun pre-wedding shoot verwerken in een mooie linnen album. Waar je vroeger uit enkele kleuren koos, gingen zij voor bijzonder paars, de themakleur van hun aanstaande bruiloft. Het album ziet er prachtig uit, een klein boekje van 20x20cm. met 20 pagina’s en handig overal mee naartoe te nemen. Dit album is ook makkelijk extra te bestellen naast een groter album en onder meer ideaal als  ouder album.

Meer informatie en voorbeelden van trouwalbums door Totaalfotografie zijn hier te vinden.

 

trouwalbum

trouwalbum totaalfotografie

trouwalbums

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.