TOTAALFOTOGRAFIE wederom op TV!

TOTAALFOTOGRAFIE wederom op TV als professionele bruidsfotograaf!

Hoe vet is dit!

In 2009 kwam ik voor het eerst op TV voor een uitgebreid interview over mijn stijl van bruidsfotografie! Even daarna maakte HID TV uit Den Haag een documentaire over mij gevolgd door RTV Utrecht. Daarna had ik nog een Expositie in het Museon in Den Haag die ook op NL 2 kwam en daarboven op verscheen ik nog zelfs op Hart van Nederland.

Een hoogtepunt was voor mij de documentaire over TOTAALFOTOGRAFIE bij Fotostudio de Jong, een programma van Wilfried de Jong. Dit was de eerste keer dat ik kon praten over Journalistieke bruidsfotografie en dat daar aandacht aan besteed werd.

Voor mij was het een eer dat Radha en Tatjana van de NTR mij hebben benaderd voor een korte documentaire over de Hindoestaanse liefde. Tatjana de regisseur vond het interessant om door de ogen van een bruidsfotograaf te zien, en hoe de liefde er bij diverse mensen uit ziet (inclusief mij zelf).

De documentaire begint bij mijn bruidspaar Ramona en Rogilio. Ramona vertelt over de culturele verschillen (moslim / hindoe) terwijl ik de bruiloft aan het fotograferen was. Kort daarna komt mijn oma (nani) in beeld. Een echte powerwoman die supermodern in het leven staat. Mijn oma geeft mij tips over de liefde. Ook mijn mijn zusje en haar vriend Jeroen in kwamen aan bod met hun verhaal over hun liefde. Mijn zusje is Hindoestaans en Jeroen is Nederlands. Zij zijn niet getrouwd en vertellen daarbij hoe dit alles is gegaan. Ook was er een interessante discussie over het cultuur verschil tussen mijn vriendin Soraya en ik. Verder kwam mijn neef Jayant ook nog in beeld na een potje sparren met mij in de Thaiboksschool van mijn oom. Als laatste was de reactie te voelen van mijn bruidspaar, die een album in ontvangst nam en een traantje weg pinkte.

De hele uitzending is hier terug te bekijken en duurt ongeveer 25 minuten:

Klik hier –> Uitzending

ramona karia hindoe moslim bruiloft

 

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.