TOTAALFOTOGRAFIE wederom op RTL4 – Het Perfecte Plaatje

HOE VET!!! Een van mijn grootste mijlpalen in mijn leven zijn niet mijn Fearles, ISPWP en Masteraward titels als trouwfotograaf, maar dat ik wederom gevraagd ben door Canon en RTL4 om mee te doen aan het superbekende programma ”Het Perfecte Plaatje”.
Het programma dat door miljoenen Nederlanders en Belgen bekeken wordt.

Ik mocht wederom mee doen met de halve finale als coach / jurylid. De artiesten kregen van mij als opdracht om een ”Trash the dress” shoot te doen. Dat is een shoot waarbij de trouwjurk na de bruiloft flink uitgeleefd word. Een trouwjurk trek je toch nooit meer aan, dus hoe vet als je hier nog gave foto’s mee kan maken.

Daphne Dekker mocht een shoot doen met Quads. Kees Tol kreeg als opdracht om een bruidspaar te fotograferen in een modderpoel met rondrennende Dalmatiers en Jamy van Direct mocht iets creatiefs doen met een trouwtaart.

Hoe dat er uit zag kunnen jullie zien via deze link:

Check de aflevering hier terug: KLIK 

 

TOTAALFOTOGRAFIE - Het Perfecte Plaatje

 

Ik dank Canon wederom dat ik mee mocht doen met dit programma!

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.