TOTAALFOTOGRAFIE bij het Perfecte Plaatje op RTL4

TOTAALFOTOGRAFIE bij het Perfecte Plaatje op RTL4

Ik kan het nog steeds niet geloven! 3 maanden geleden belde Canon Nederland mij op met de vraag of ik mee zou willen doen aan het superbekende TV programma; Het Perfecte Plaatje! En dan nog wel in de halve finale en als coach van de BN-ers die leren fotograferen.
Dit is een kans waar je als trouwfotograaf absoluut geen ”NEE” tegen kan zeggen.

Er was een probleem… Ik mocht mijn enthousiasme met niemand delen. In mijn netwerk gaf ik aan dat ik iets supervets zou gaan doen maar dit nog niet mocht delen. Nu zeg ik vaker dit soort dingen, maar mijn vrienden en familie wisten dat er wel iets heel tof zou komen.

Urban Weddingshoot

En dan was het zo ver! De eerste opname dag. De halve finalisten Estelle Cruijff, Giel de Winter en Isa Hoes werden in tegenstelling tot de vorige delen een voor een ontvangen in plaats van gezamelijk. Daar hoorde zij hun opdracht. Zij moesten een trouwstel fotograferen met als specifieke opdracht, een Urban Weddingshoot.

 

Estelle Cruijff, Giel de Winter en Isa Hoes hadden er zin in!

Alle deelnemers hadden er zin in! Als eerste was Giel aan de beurt. Hij vond het erg spannend maar had direct al een waanzinnig idee in zijn hooft. Isa Hoes was daarna aan de beurt en ik voelde de zenuwen bij haar! Als laatste was Estelle Cruijff aan de beurt en zij was direct superenthousiast.

 

De winnaar

William Rutte en Cynthia Boll, de vaste Juryleden van dit programma hadden uiteindelijk gestemd op de foto van Estelle Cruijff. Ik vond persoonlijk de foto van Giel het sterkst. Daarmee gingen Estelle en Giel uiteindelijk door naar de finale. Als laatste opdracht zouden zij naar Peru gaan om daar een waanzinnige opdracht te mogen doen. De winnaar zou een publicatie krijgen in het wereldberoemde blad, de National Geographic. Uiteindelijk was Estelle de winnaar. Desondanks was ook de serie van Giel, ijzersterk.

Expositie en uitreiking in Museum Hilversum

De finale vond plaatst in Museum Hilversum. Naast dat ik vanuit Canon Nederland de kans kreeg om mee te doen aan dit programma, werd ik ook uitgenodigd voor de uitreiking. De uitreiking vond plaats in het mooie Museum Hilversum. Naast de uitreiking was er ook een expositie van de finalisten en William Rutte!

 

Ikzelf!

Voor mij was dit als trouwfotograaf een van de tofste dingen die ik in mijn leven kon meemaken. Ik vond het fantastische dat ik onderdeel mocht zijn van dit supermooie programma. Er werd mij van diverse kanten verwacht of ik dit vaker zou willen doen en volgens mij weten jullie het antwoord al wel 🙂

Willen jullie nog weten hoe je supervette trouwfoto’s kan maken, check dan de tips van William en mij op de Canon site (how it’s done) en laat je inspireren door mijn trouwfoto’s.

 

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.