De beste bruidsfoto’s van 2016 – door Totaalfotografie

De beste Bruidsfoto’s van 2016 – Totaalfotografie

Wowwww, 2016 zit er al weer op voor TOTAALFOTOGRAFIE!

Wat een fantastisch jaar was 2016! Zo wonnen wij de ene award na de andere;
2x Fearless award
1x Fearless Photo of the day
4x ISPWP waarvan met een foto zelfs nr.1 wereldwijd
4x Masters of Dutch wedding photography award
Daarnaast ook een aantal awards bij de wat kleinere award organisaties.

Tevens waren wij de eerste bruidsfotografen in Nederland die voor Kamera-Express en Canon de nieuwe 5D Mark 4 mochten reviewen. Ook hebben wij diverse publicaties gehad. Zo staan wij met een interview in de Digistarter met maar liefst 8 pagina’s met foto’s, staan wij 2x in de nieuwe Kamera-Express Magazine en mochten wij zelfs te gast zijn bij radio Obscura. Ook hebben wij diverse interviews gehad met verschillende bladen en blogs, waaronder Dreamz, Pariksha, Tasiana Ramdin enz.

Daarnaast hebben wij dit jaar ook een Bruidsfotografie Workshop online mogen geven en hebben wij zelfs de bruidsworkshops mogen geven voor Canon Nederland in de Maassilo.
Deze foto’s zullen begin januari online staan.

Mijn hoogtepunt was toch wel de Fearless Foundation workshop! Tijdens deze workshop heb ik geleerd wat het verschil is tussen een bruidsfotograaf en een fotojournalist op bruiloften. Hierdoor ben ik wat meer verhalen gaan vertellen met mijn foto’s waardoor TOTAALFOTOGRAFIE nog meer een TOTAALPLAATJE kan leveren aan zijn bruidsparen.

2017 zal ook een mooi jaar worden! Inmiddels hebben wij al diverse bruiloften geboekt staan. Hier zitten een aantal supervette bruiloften tussen, waaronder een zelfs in Ibiza! Daarnaast zullen wij ook veel workshops gaan geven! Zo staat er op 14 januari een digitale fotografie workshop geplanned en hebben wij de week daarop een workshop, speciaal voor bruidsfotografen. Check ons facebook voor meer info!

Maar mijn jaar zal eerst beginnen in Thailand, waar ik zelf een uitgebreide workshop zal volgen bij mijn bruidsfotografie idolen TWOMANN Studio!

Bij deze nog een korte slideshow met onze beste bruidsfoto’s van 2016. Vergeet niet HD aan te vinken.

 

Special thanks to Nancy, Jeanine & Sunny! De fotografen die altijd voor mij klaarstaan.

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.